Graham & Brown Behang Van het Jaar 2018

Graham & Brown Behang Van het Jaar 2018: Pierre

Graham & Brown Behang van het Jaar 2018: Pierre – Bloemen Behang in Pastel Kleuren – MEER Graham & Brown Inspiratie… (Foto Graham & Brown Wallpaper  op DroomHome.nl)

Graham & Brown, de Britse behangproducent, onthult met veel plezier haar Behang van het Jaar voor 2018: Pierre. Dit behang combineert betoverende bloemenpatronen in pasteltinten met een luxueuze witgouden metallic tint, twee aspecten die door de experts van de Graham & Brown studio aangestipt zijn als leidende interieurtrends.

Het behang is vernoemd naar de beroemde Franse botanist Pierre Magnol, en bevat dan ook magnoliabloemen die puurheid en waardigheid symboliseren.

Wendy van Gelderen, de Kleur- & Trendspecialist van Graham & Brown, zegt daarover: “De botanische terug-naar-de-natuur-trend zal in 2018 nog steeds populair zijn, maar dit behang is een wat meer glamoureuze versie van een klassieke bloemenprint en laat zien dat gewaagd maximalisme ook verfijnd kan zijn.”

Graham & Brown Behang van het Jaar 2018: Pierre Pink (Foto Graham & Brown Wallpaper  op DroomHome.nl)

Dit eigentijdse behang is ook beschikbaar in Platinum, met bloemen in verschillende tinten grijs gecombineerd met hoogglans metallic zilver, en ook in White Gold, Sky blue, en Glowing yellow. Verkoopprijs per rol € 49,–. Bron: Grahambrown.com

Google+