Graham & Brown - Exclusief Behang Van Kelly Hoppen

Graham & Brown - Exclusief Behang Van Kelly Hoppen

Exclusief Behang, Design Kelly Hoppen voor Graham Brown – Behang Splat Gold Room. MEER Graham & Brown Wallpaper… (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Graham & Brown kondigt de lancering aan van haar nieuwste behangcollectie met de award winnende interieurdesigner Kelly Hoppen MBE. De nieuwe collectie is geïnspireerd op de voorliefde van Kelly voor strakke lijnen en geometrische patronen en verfijnde texturen.

De collectie bestaat uit zeven nieuwe dessins in diverse kleurstellingen. In het gedempte kleurenpalet en warme metallic accenten is de handtekening van Kelly Hoppen duidelijk herkenbaar.

Ook de klein- en grootschalige geometrische vormen in combinatie met naturel texturen zijn kenmerkend voor deze moderne behangcollectie. Dit is de derde samenwerking tussen de interieurdesigner en Graham & Brown die beide de passie delen voor patronen in huis en erin geloven dat behang een luxueuze achtergrond creëert voor iedere ruimte.

Exclusief Behang, Design Kelly Hoppen voor Graham Brown – Behang Linear Gold Room. (Foto Graham & Brown   op DroomHome.nl)

“Creëer evenwicht met licht en donker en combineer met deze behangcollectie. En zo ontstaat een ruimte die verfijnd en comfortabel is”. Bron: Grahamandbrown.com

Google+