Graham & Brown Wanddecoratie & Buitenschilderijen

Graham & Brown Wanddecoratie & Buitenschilderijen

Graham & Brown Wanddecoratie: Treasured Trinkets – Afbeeldingen in Lijsten, in Zwart en Wit Kleur – MEER Graham & Brown… (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

We kennen Graham & Brown allemaal van het behang, maar naast haar bijzondere behangcollecties heeft het woonmerk mooie lijsten voor op de muur, aparte kussens en geweldig leuke buitenschilderijen om in de tuin of op het balkon te hangen. Allemaal in een Graham & Brown kwaliteit.

Treasured Trinket
Treasured Trinkets geven de muur een stoere uitstraling, die het huis soms nodig heeft. Leuk zijn de verschillende kleine afbeeldingen in de lijst, waardoor je nooit uitgekeken raakt. Dankzij de neutrale zwart-witte kleuren past dit item perfect bij je huidige woonaccessoires. En uiteraard kun je de lijst goed combineren binnen veel interieurstijlen.

Graham & Brown Wanddecoratie: Buitenschilderij, Tuinschilderij en Tuinposter van MDF. (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Buitenschilderij
Stijl je terras of tuin af met dit stijlvolle buitenschilderij van Graham & Brown. Met dit buitenschilderij van Graham & Brown fleur je je tuin op en maak je van de zithoek gelijk een tweede huiskamer. Hang de tuinposter aan de schuur of aan de buitenmuur van je huis als een stijlvolle toevoeging aan je terras. De tuinschilderij is gemaakt van MDF met afmetingen: 70x50 cm.

Graham & Brown Wanddecoratie: Tafelzeil met Sloophout Look. (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Tafelzeil
Het mooie tafelzeil van Graham & Brown met sloophout print beschermt je eettafel én zorgt voor landelijke vleugje gezelligheid! Functioneel, stijlvol en je kunt het zeil gemakkelijk afnemen. Voor binnen en buiten gebruik.

Graham & Brown Wanddecoratie: Marmer Look Behang. (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Digitaal Behang
Geef je interieur een stoere upgrade met het digitale behang van Graham & Brown. Vliesbehang, ook wel snelbehang genoemd, is behang met een papieren of vinyl toplaag: de muur moet worden voorzien van lijm. Vliesbehang is veel sterker is dan gewoon papierbehang en heeft geen inweektijd nodig. Je kunt bijvoorbeeld dit Milano - marmer look -behang doorlopend plakken. De totale afmeting is 300 cm x 300 cm (b x h).

Meer Graham & Brown wanddecoratie inspiratie en shoppen.

Google+