Havanna Behang in Boheemse Stijl

Havanna Behang - Wandversieringen in Boheemse Stijl

AS Creation Behang Collectie Havanna: Shabby Chique Ornamenten in Vintage Cuba Look – MEER Behang… (Foto AS Creation  op DroomHome.nl)

Als hoofdstad van het eiland Cuba, trekt Havanna reizigers zoals geen andere steden dat doen, en lijkt gevangen in de tijd. Voor een achtergrond met onweerstaanbare kleuren vermengt zich de tanende glans van bouwvallige gebouwen in de oude stad met de nostalgische charme van de talloze oldtimers, die aan de rand van de straat staan. De klanken, ritmes en geluiden van de Caraïbische nacht betoveren toeristen net zo als de eigen inwoners.

Geïnspireerd door deze koloniale flair van het verleden presenteert A.S. Création de klassieke behangcollectie "Havanna" met shabby/chique ornamenten, ranken en strepen in een trendy vintagelook.

De glans van voorbije dagen kijkt van onder een ruwe patina mee. Afgebladerde kleuren van oude villa's, muren en façades verschijnen in nieuw licht. Oppervlaktestructuur en kleur van roest, die aan de oldtimers vreet, wordt modieus in het behangpatroon geïnterpreteerd. Over het behang van deze collectie ligt een fletse glans, die met mateffecten speelt en een prachtige gebruikte look flair op de muur tovert.

AS Creation Behang Collectie Havanna: Shabby Chique Ornamenten in Vintage Cuba Look in Goud en Bordeaux Kleur. (Foto AS Creation  op DroomHome.nl)

Het grote kleurenpalet van de structuuruni's, dat uiteenloopt van strakke crème-, beige- en taupetinten via trendy aqua, petrol en antraciet tot intensief roest, bordeaux en goud, laat zich overlappend met het authentieke patroonbehang combineren.

Collectie: Havanna - Merk: A.S. Création - Looptijd: 2018 - Hoeveelheid behang: 45 behangsoorten - Materiaal: Vliesbehang

Google+