IKEA Pop-Up Store Kunst Posters

IKEA Pop-Up Store Kunst Posters

Street Art IKEA Posters

Trendy Posters: Street Art IKEA Posters – IKEA Kunst Pop-Up Store (Foto IKEA  op DroomHome.nl)
De posters zijn vanaf april verkrijgbaar in alle winkels en in de webwinkel, maar vanaf vrijdag 27 maart al in een speciale POP-UP STORE aan de Utrechtsestraat in Amsterdam.

Van vrijdag tot en met zondag kan iedereen de kunstcollectie hier als allereerste bekijken en bemachtigen. Benieuwd naar de collectie? In een video in samenwerking met LifeHunters is te zien hoe nietsvermoedende bezoekers van het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem reageren als er een kunstwerk uit deze collectie tussen de andere schilderijen hangt. De video is binnen 2 dagen al meer dan 2 miljoen keer bekeken en gaat de hele wereld over.

Voor de collectie heeft IKEA haar krachten gebundeld met 12 gevestigde en opkomende namen uit de street art wereld: van New York graffiti artist John Crash Matos tot kunstenaar Erosie uit Nederland. “Met de Art Event 2015 Street Art limited collectie willen we kunst bereikbaar maken voor zoveel mogelijk mensen, want wij vinden dat kunst thuishoort bij mensen thuis. Daarnaast geven we deze getalenteerde artiesten een wereldwijd podium”, vertelt Niclas Karlsson, Sales Manager IKEA Nederland. “De posters zijn in gelimiteerde oplage verkrijgbaar en we verwachten dat ze straks de winkels uitvliegen. Op=op dus!”

Pop-Up Store
De IKEA POP-UP STORE is van vrijdag 27 t/m zondag 29 maart geopend voor het grote publiek. Aan de Utrechtsestraat 105 kunnen bezoekers de collectie niet alleen bekijken en hun eigen kunstwerk bemachtigen, maar ook alles ontdekken over de straatkunstenaars en de wijze waarop hun kunstwerken tot stand zijn gekomen. Daarnaast nodigt IKEA alle bezoekers uit om samen een creatieve bijdrage leveren aan een Street Art work in progress. Liefhebbers kunnen vanaf alvast een kijkje nemen op de speciale Facebook eventpagina die is aangemaakt.

Openingstijden
Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag: 11.00 tot 18.00 uur

IKEA in Museum Arnhem
Hoe reageren nietsvermoedende bezoekers van het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem als er een kunstwerk van street artists NEVERCREW uit de Art Event 2015 Street Art limited collectie van IKEA tussen de andere schilderijen hangt? De mannen van LifeHunters gingen op onderzoek uit. Het kunstwerk van de fictieve kunstenaar Ike Andrews valt zeer in de smaak bij kunstliefhebbers. Bekijk in deze video hoe zij reageren als blijkt dat het gaat om een poster uit de Art Event 2015 Street Art limited collectie.
 

Google+