ESTAhome behang - Tropisch behang Paradise

In de jungle met tropisch ESTAhome behang Paradise

ESTAhome behang – jungle fotobehang met apen en palmen (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

ESTA home jungle behang

Wuivende palmen, tropische vogels, sluipende panters en ondeugende apen: onze nieuwe collectie Paradise brengt je rechtstreeks naar de tropen. Met deze fantastische tropische prints waan je je thuis helemaal in de jungle en dat zónder de ongemakken van het echte wilde oerwoud zoals griezelige vogelspinnen en giftige slangen. Ideaal toch?! Dus benen omhoog, cocktail erbij en geniet van het uitzicht!

Amazone behang 

Diep groen, aards bruin, zacht beige en hier en daar een felle kleuruitspatting: ontdek de kleuren van de jungle! Ga voor natuurlijke tonen in combinatie met vrolijke, bonte tinten voor een zomerse uitstraling of kies één van de elegante, zwarte- witte behang prints met een vleugje goud voor een tropical chic interieur.

ESTAhome behang – jungle behang met planten en bladeren (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

ESTAhome behang – zwart wit jungle behang met palmen en planten (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Welkom to Jungle Fever - tropisch behang!

Deze schitterende serie fotobehang neemt je mee op een betoverende tocht door de natuur. Prachtige pengetekende illustraties van exotische landschappen, weelderige bloemen en elegante vogels brengen je wanden tot leven. Groots, tropisch en avontuurlijk jungle behang: welkom in de Jungle Fever!

ESTAhome behang – groene tijger behang (Foto ESTAhome  op DroomHome.nl)

Productinformatie en verkoopadressen

Het behang uit Paradise kost €34,95 per rol (53cm. x10.05m). De behangprints zijn gedrukt op een duurzaam en FSC® gecertificeerd vliesbehang dat gebruiksgemak verzekert: lijm de muur in, breng het behang droog aan en klaar! Je hebt voor vliesbehang geen behangtafel nodig en het behang is zelfs jaren later ook weer eenvoudig te verwijderen. Voor alle behangprints uit Paradise zijn uitsluitend verven en inkten gebruikt die op waterbasis zijn en vrij van oplosmiddelen. Paradise is verkrijgbaar via de webshop ESTAhome.nl, de woninginrichter en bij de betere verf- en behangspeciaalzaken.

Google+