Interieurtrend: Eigen Tekst op Hout!

Interieurtrend: Eigen Tekst op Hout!

Persoonlijke Houten Tekst Borden als Muurdecoratie

Teksten op hout zijn een leuke interieurtrend waarmee een persoonlijke touch aan de kamer gegeven wordt. Bij deze unieke decoratie wordt een eigen tekst op houten planken gedrukt.

Muurmode.nl voorspelt dat de tendens van personalisatie van je interieur ook in 2015 populair blijft. Een tekst op hout is leuk voor je zelf, maar natuurlijk ook geschikt om cadeau te geven. Onder de kerstboom zorgt een houten bord namelijk voor een verrassend pakje.

De borden zijn heel gezellig om in de woonkamer te plaatsen, hangend aan de muur of staand in een kast, maar ze kunnen ook opgehangen worden in bijvoorbeeld de gang of een kinderkamer.

Houten Tekstborden

De houten tekstborden zijn extra leuk om tijdens de donkere wintermaanden in huis te plaatsen. Dit natuurlijke product zorgt voor een warme, authentieke uitstraling in de kamer. Een houten bord bestaat uit losse planken die aan elkaar gezet worden. De afbeelding of tekst wordt direct op het hout geprint, waardoor het eindresultaat een stijlvolle natuurlijke uitstraling heeft.

Professioneel design

Natuurlijk zijn er standaard ontwerp van teksten op hout om uit te kiezen. Maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp te maken. Zo wordt er een geheel gepersonaliseerd houten bord ontworpen dat perfect in de kamer past. Uniek, orgineel en bijzonder. Muurmode.nl biedt een handige ontwerptool waarmee iedereen makkelijk een professioneel design kan maken, zonder dat enige kennis van vormgeving nodig is. Het soort hout, de positie van de planken, de tekst, de kleur van de tekst, het kan allemaal zelf gekozen worden. Er kan ook een foto bij de tekst gedrukt worden. Voor wie zelf geen eigen foto heeft om te gebruiken, kan er bij Muurmode.nl een foto van een professionele fotograaf uitgezocht worden via een foto gallerie om als achtergrond bij de tekst te gebruiken. Een eigen ontwerp met tekst op hout is nog nooit zo makkelijk geweest.

Over Muurmode

Muurmode.nl is een specialist op het gebied van bijzondere muurdecoratie waarmee een unieke look aan de kamer gegeven wordt. Het uitgebreide assortiment bestaat uit onder andere (vlies) fotobehang, foto´s en teksten op hout, tuinposters, muurstickers en OGU wanddecoratie. Daarnaast biedt Muurmode de mogelijkheid om bijna alle producten te personaliseren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van eigen foto´s of teksten en producten in passende maten te produceren. Kijk voor meer informatie op http://www.muurmode.nl.

Google+