Lagom Geometrisch 3D Behang

Lagom geometrisch 3D behang van Graham & Brown

Graham & Brown behang Lagom White Rose Gold Flat Lay (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Geïnspireerd door het Zweedse woord dat ‘precies de juiste hoeveelheid’ betekent, bevat de Lagom behang collectie evenwichtige ontwerpen, architectonische vormen en drie soorten patronen, elk in vijf kleurstellingen verkrijgbaar.

Het Lagom behang biedt een 3D-effect, de Lagom-streep heeft rechte lijnen en wordt gekenmerkt door een dun geometrisch patroon. De nieuwe verfkleur Elsie, een mix van zachtblauw en grijs, is onberispelijk afgestemd op de Lagom collectie.

Trend specialist aan het woord
Met trots presenteren we de Lagom behangcollectie van Graham & Brown, ontworpen door het Graham & Brown designteam. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de Lagom-beweging, gekenmerkt door eenvoudige, strakke lijnen en ongecompliceerde structuren op ambachtelijk vezelpapier. De collectie is vet, verfijnd en trendy en laat ook overdadige gouden en zilveren elementen toe, die een weelderig gevoel in huis omarmen. De metalen accenten kunnen heel flatterend zijn met ingetogen belichting en reflecterende accenten. Als je op zoek bent naar een subtiele stijl, overweeg dan eens de bijpassende verf, perfect afgestemd door het designteam.

Graham & Brown behang Lagom White Rose Gold (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Lagom ego
Met een soft 3D-geometrisch patroon combineert het Lagom behang schaduw met sterke architecturale motieven. In combinatie met de metallics roept het verfrissende kleurenpalet van rosegoud, zacht lichtblauw, blush, grijs en fris wit een opvallend art deco-gevoel op. Als goud of messing een persoonlijke favoriet is, overweeg dan het mengen van metalen in huis om het prominente behang aan te vullen. Als deze metallics terugkomen in bijvoorbeeld een salontafeltje of ander accessoire ontstaat een warme sfeer.

Graham & Brown behang Lagom Navy Gold Flat Lay (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Lagom Stripe
Ontworpen om een vleugje overdadigheid toe te voegen, bieden de eenvoudige rechte lijnen van de Lagom Stripe een cleane gebalanceerde look. Het klassieke patroon combineert rose goud, opvallend zilver en rijk goud met zachte pasteltinten en een marine tint. Het combineren van het behang met natuurlijke materialen, zoals geweven dekens en kussens, creëert het gevoel van comfort en luxe in huis.

Balance
Balance maakt gebruik van vergulde geometrische lijnen om het kleinste schijnsel van licht weer te geven, waardoor een gevoel van ruimte ontstaat. Terwijl donkere tinten contrasteren met het zilver en goud, bieden gedempte kleuren een natuurlijke Scandinavische touch. Dunne lijnen bieden een subtiel effect en kunnen worden geaccentueerd met extra gouden accessoires en highlights. Combineer met delicaat blad, eikenhout en zachte verlichting om een licht en toch schitterend gevoel te creëren.

Graham & Brown behang Lagom – Grey Plain (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Elsie’s introductie
Elsie: vasthoudend, zorgzaam en loyaal. De eerste werknemer van Graham & Brown, cruciaal voor het succes van het bedrijf en de inspiratie voor dit mooie koele blauwgrijs. Gekozen om gecombineerd te worden met de prachtige Lagom collectie. Binnenkort verkrijgbaar voor iedereen die van heldere kleuren op de wand houdt. Elsie is een prachtige tint, een duidelijke knipoog naar haar inspiratie.

Verkoopprijs behang per rol van 52×10 meter:  € 70,-. Verkoopprijs matte muurverf per blik van 2,5 liter:  € 75.- Bron: Grahambrown.com/nl

Google+