Lovely Friends - Liefdevol Kinderkamer Behang

Lovely Friends - Liefdevol Kinderkamer Behang

Kinderkamer & Wandbekleding Trends: Lovely Friends – Liefdevol Behang voor de Kinderkamer van A.S. Creation – MEER Kinderkamer… (Foto A.S. Creation  op DroomHome.nl)

De behangcollectie "Lovely Friends" van A.S. Création presenteert liefdevolle wandbekleding.

Geïnspireerd door de kleine bosdieren, sieren deze behangsoorten elke kinderkamer. Alle drie de met aquarel en potlood handgetekende dierenwerelden bieden een liefdevolle atmosfeer, waarin de kleintjes zich bijzonder goed voelen en met glinsterende ogen betoverd naar de wand kijken.

Schattige hazen en reeën, omgeven door zachte vlinders, werken natuurlijk en levendig en laten kinderen van een zonnige dag in het bos dromen.
Berenjongen, eekhoorns en egels creëren een speelse en warme sfeer, waardoor kinderhartjes sneller gaan kloppen.

Kinderkamer & Wandbekleding Trends: Lovely Friends – Liefdevol Behang voor de Kinderkamer met Dieren als Hazen, Reeën, Vlinders, Eekhoorns en Egels – MEER Behang… (Foto A.S. Creation  op DroomHome.nl)

Voor de maritieme look aan de wand zorgen walvissen en ankers uit de zee, die de ruimte een rustige atmosfeer geven. De kleuren zijn zacht en harmonieus en goed afgestemd op de lichtheid van het design. Zomergroen, meisjesroze en hemelblauw maken een ongelooflijke wandvormgeving mogelijk. Voor baby’s en kleine kinderen van 0-5 jaar bevat de collectie niet alleen schattige patronen, maar ook de daarbij passende randen en uni's in aquarelkleuren. Collectie: Lovely Friends merk: Livingwalls.

Google+