Masureel behang Terra - Aardse behang collectie

Masureel behang Terra - Aardse behang collectie

Masureel behang Terra Hemia Sunset Ter203 – aardewerk potten behang amphore (Foto: Masureel  op DroomHome.nl)

Het Belgische behangmerk Masureel presenteert met trots de uitzonderlijk mooie behang collectie: Terra, het Latijnse woord voor aarde of grond. Het woord Terra en de gehele Masureel Terra behang collectie vertalen het gevoel van verbinding met de natuur.

Terra katapulteert ons naar een pre-digitaal tijdperk, ongerept en rauw, met een overvloed aan natuurlijke bronnen waarmee bedachtzaam wordt omgegaan. 

Deze onverdeeld pure levenswijze is zeldzaam geworden in onze moderne wereld. We herontdekken ze nog wel bij enkele afgelegen, oude stammen en inspireren ons op hun diep gewortelde, spirituele verbondenheid met de aarde. Deze connectie tussen mens en natuur wordt letterlijk tastbaar wanneer ruwe klei wordt getransformeerd tot een meesterwerk. Het resultaat van dit ambachtelijk proces weerspiegelt de brute, ongetemde essentie van onze aarde en vormt de basis voor de ontwerpen in de collectie Terra. De gebeeldhouwde en gegoten vormen lijken uit de aarde te zijn geboren, authentiek, ongeraffineerd en zonder formele perfectie.

RUWE KLEI WORDT GETRANSFORMEERD TOT EEN BEHANG MEESTERWERK ...

Masureel behang Terra Guinea Emerald Ter101 – parelhoenen behang die rondfladderen op een klei achtergrond (Foto: Masureel  op DroomHome.nl)

Klei, zand, aarde en steen dienen niet alleen als basis voor de Masureel Terra behang ontwerpen, maar vormen ook de bouwstenen voor het rijke kleurenpalet in deze collectie. Diepe, natuurlijke kleuren van klei en roestig oranje, een gedempt gamma van verbrande aarde, houtskool, mangaan en terracotta, onderbroken door toetsen van intense kleuren als zonnegeel, roze glazuur, kobaltblauw en mosgroen. Kleuren van de aarde die ons doen dromen van de ruwe en ongepolijste charme van onze planeet. 

Het benadrukken van het belang van onze aarde in deze behang collectie gaat verder dan de esthetiek alleen. Het is een bewuste keuze van Masureel om materialen te selecteren en productieprocessen te implementeren die minder belastend zijn voor het milieu. We kiezen ervoor om producten te creëren en ruimtes te ontwerpen die in balans zijn met de natuur, en een positieve impact hebben op zowel mens als planeet. 

Met een Masureel behang collectie als Terra drukken we ons diepe respect uit voor de aarde, het is onze manier om verandering teweeg te brengen. Door duurzaamheid en zorgzaamheid voor het milieu te omarmen, kunnen we een positieve impact hebben op de toekomst van onze planeet.


Behang special met de nieuwste behang trends van de grote behangmerken!

Google+