Metallic Behang van Graham & Brown

Metallic Behang van Graham & Brown

Metallic behang van Graham & Brown – Wallpaper Insignia Rose Gold – MEER Behang inspiratie… (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

De nieuwe metallic collectie van Graham & Brown is gebaseerd op meer dan zeventig jaar behangexpertise, van traditionele druktechnieken tot de nieuwste productieprocessen.  Deze nieuwe behangtrend is geïnspireerd op patronen en materialen die te vinden zijn in de natuur. De collectie bevat een reeks levendige metallic tinten, gedrukt op luxe papier.

Insignia van Graham & Brown brengt een handgemaakte esthetiek in balans met een uniform geometrisch ontwerp. Geïnspireerd door traditionele houtblokdruk, is het chevronpatroon met de hand geschilderd in de Graham & Brown-studio voordat het wordt afgedrukt op dik, voelbaar vezelig papier. Levendige metaalinkten in rosé goud, zilver en mint voegen een moderne uitstraling toe aan een traditioneel ambacht.

In het kleurenpallet van Rose Gold en Pastel Sky Blue reflecteren de pastelkleurige driehoeken van het Trinity-behang waardoor een luxueuze luxe uitstraling ontstaat. Graham & Brown-styliste, Jody Hudson liet zich bij Trinity inspireren door edelstenen.

Metallic behang van Graham & Brown – Wallpaper Trinity Rose Gold (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Metallic behang van Graham & Brown – Wallpaper Botany Plum (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Geïnspireerd door de kostbare mineralen en complexe organische structuren die in de natuur worden aangetroffen, heeft Botany verweven lagen van delicate botanische structuren op een weelderige achtergrond. Metallic bladeren bieden als accent extra glans. Verkrijgbaar in iriserend middernachtblauw, iriserend groen, zacht goud, zacht rosé goud, pruim en zilver. Bron: Grahambrown.nl

Google+