New Orleans Behang – Levensvreugde voor op de Muur

New Orleans Behang – Levensvreugde voor op de Muur

Behang trends: New Orleans Behang van A.S. Creation met Vrolijke Bloemen en Veren Dessins – MEER Behang… (Foto A.S. Creation  op DroomHome.nl)

De grootste stad van Louisiana, in Amerika ook wel “The Big Easy” genoemd, staat voor onbezorgdheid en een enorme levensvreugde – de inwoners van New Orleans bekijken alles een beetje lichter.

Bij een gezellige wandeling door het historische centrum en het lekkere eten uit de creoolse keuken is het heerlijk genieten van de ontspannen atmosfeer van deze stad.

A.S. Création presenteert met “New Orleans” een behangcollectie die opvalt door een veelvoud van florale motieven met knalkleuren en bijpassende effen kleuren. Lichte veren en talrijke bloemendessins met verschillende speelse versieringen brengen afwisseling op de muur en werken verfrissend en levendig.

Het rijke kleurenpalet van beige, rood en blauw via paars tot aan zwart weerspiegelt de vrolijke stemming van de stad en verandert elke kamer in een oase waar je je lekker voelt. Haal “The Big Easy” binnen in uw huis en beleef de onmiskenbare flair van deze behangcollectie.

Collectie: New Orleans - Merk: A.S. Création - Looptijd: 2018 - Hoeveelheid behang:  44 behangsoorten- Materiaal: Papierbehang

Google+