Oosters behang - Geometrisch ontwerp van Graham & Brown

Stijlvol Oosters behang

Oosters behang met geometrisch ontwerp: Asian Lattice Blush (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Voor de Graham & Brown behang collectie Asian Lattice doken de ontwerpers in hun rijke archief. Zo ontstond een perfect en eigentijds Oosters behang. Het is een hedendaagse inkleuring van een origineel behang uit het oude archief. Met deze moderne invulling krijgt een archiefstuk een nieuw leven. Het intrigerend Oosters kleurenpalet bestaat uit vier kleuren.

Oosters behang met geometrisch ontwerp: Asian Lattice Teal (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Asian Lattice Teal
De combinatie van een Oosterse juweelblauwe achtergrond met een koperkleurig geometrisch patroon heeft geresulteerd in behang Asian Lattice Teal.

Asian Lattice Saffron
Hier wordt een traditioneel, Oosters patroon gecombineerd met modern, zilver metallic. De saffraangele achtergrondkleur zorgt voor een levendige uitstraling. Het zilveren, geometrische ontwerp geeft een moderne kijk op een klassieke compositie.

Oosters behang met geometrisch ontwerp: Asian Lattice Sky (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Asian Lattice Sky
Asian Lattice Sky is voorzien van een gedurfde, kobaltblauwe achtergrond in combinatie met moderne, zilveren metallic details.

Asian Lattice Blush
De kalmerende, moerbeikleurige achtergrond, versierd met een trendy koperen patroon zijn de kenmerken van behang Asian Lattice Blush.

De Graham & Brown behang collectie Asian Lattice collectie kenmerkt zich door een sereen, Oosters geometrisch ontwerp en is gedrukt op luxueus structuurpapier. Bron: Grahambrown.com

Google+