Originele Foto-Ideeën Voor In Huis

Originele Foto-Ideeën Voor In Huis

Originele Foto Ideeën voor in Huis - Van Foto op Canvas, Foto's op Beddengoed en Woonaccessoires, Lampenkappen en Keuken Achterwanden. (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Geef je eigen draai aan een interieur, waardoor familie en vrienden die binnen komen zich gelijk bij jou thuis voelen. Grappige, romantische maar ook eenmalig moment foto’s geven een mooie inkijk op je leven. De woonvraag is dan natuurlijk: wat kun je allemaal op een originele manier doen met foto’s in huis en hoe maak je deze bijzondere afbeeldingen passend in jouw woonstijl? Ideeën te over!

Traptrede Foto's
In de woonkamer of hal is altijd de zijkant van de trap in zicht. Waarom gebruiken we deze traptreden niet als galerie, waar we net als bij een groei-meetlint bij elke volgende stap nu niet een streepje zetten maar een foto hangen van het kind op latere leeftijd.

Jouw Foto Op Canvas
Je was net op de juiste plek, op het juiste moment om de perfecte foto te maken. Geef dit bijzondere afbeeldingsmoment een eigen publiek in huis met het afdrukken van de foto op canvas. Met de verschillende effectmogelijkheden als pop-art, kleuraccent, sepia en zwart-wit krijgt de foto op canvas de sfeer mee passend bij jouw woonsmaak: van industrieel, landelijk wonen, modern tot aan een retro design interieur.

Foto Lampenkappen Bedrukken
Kun je geen lampenkappen in de winkel vinden waar jij nou helemaal blij van wordt? Misschien is het laten bedrukken van lampenkappen met een eigen foto dan echt een super idee. De kappen kunnen aan de binnen- en buitenkant bedrukt worden. Wanneer de foto aan de binnenkant geplaatst is, komt de afbeelding helemaal tot leven als het licht aangaat.

Foto's op Beddengoed
Naast leuke kussens op de bank is het helemaal super als je heerlijk kunt slapen onder een fantastisch dekbedovertrek met jouw eigen foto erop gedrukt. Romantischer kunnen we het niet maken!

Foto Keuken en Badkamer Achterwand
Geef de keuken of de badkamer een geheel eigen sfeer mee met het laten drukken van een prachtige foto op glas voor een bijzondere achterwand. De achterwand of spatwand is hittebestendig en kan uitstekend tegen een waterballet. Omdat de fotowand toch wel het aangezicht bepaald van de ruimte, kies echt een foto uit waarvan je zeker weet dat het niet gaat vervelen binnen een paar jaar. Durf je het aan?

Google+