The Royal Corsage - Graham & Brown Behang

The Royal Corsage - Graham & Brown Behang

The Royal Corsage – Graham & Brown behang ter ere van huwelijk Prins Harry & Meghan Markle – MEER Behang inspiratie… (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Groot Brittannië is momenteel in de ban van het huwelijk tussen Prins Harry en Meghan Markle op 19 mei aanstaande.

De Engelse behangfabrikant Graham & Brown werd geïnspireerd door hun Crowns & Coronets behang en creëerde speciaal voor het huwelijk van de hertog en hertogin van Cambridge het behang “The Royal Corsage”.

Royal Corsage is een behang met een koninklijke uitstraling. Gemaakt om het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle te eren. Het ontwerp vormt een mooi statement in elk huis. Dit behang is geïnspireerd op de tuinen van Kensington Palace. De metallic details en aquarel achtergrond van de kronen en coronets geven het ontwerp een verbluffende vorm en brengen het behang tot leven.

Wij hebben ons laten inspireren door het huis Nottingham Cottage en de tuinen van Kensington Palace. Handgemaakte witte papieren rozen vertegenwoordigen Harry’s moeder Prinses Diana’s favoriete bloem en de handgeschilderde roze pioenrozen zijn de favoriete bloemen van Meghan. Bron: Grahambrown.com

Google+