Trendy Palmen Behang

Trendy Palmen Behang

Palmen Behang van Graham & Brown – Groene Planten en Bladeren Behang – MEER Behang… (Foto Graham& Brown  op DroomHome.nl)

Palm, bladeren, groen: een hele fijne trend waar niemand genoeg van blijkt te krijgen. Ook bij Graham & Brown niet. Tal van mooie behangen uit de collectie passen sluiten aan bij deze trend. Zo ook het behang SF Easy Palmira Vert.

Mooie, grote getekende bladeren in diverse groentinten op een witte achtergrond geven jouw interieur de groene up-date die het nodig heeft om helemaal van deze tijd te zijn.

Het behang is afwasbaar en daarom perfect te gebruiken in woonkamer, study, toilet, badkamer enzovoort. Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur met lijm ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Binnen enkele minuten een gloednieuw decor.

Stylingtip: gebruik dit behang op wanden en plafond en verander je toilet in een urban hippe ruimte. Prijs: € 20,00 per rol. Bron: Grahambrown.com

Google+