Urban Flowers - Moderne Bloem Design Behang

Urban Flowers - Moderne Bloem Design Behang

Urban Flowers – Moderne Bloem Design Behang – Bloemen Behang in Vorm van Wereldkaart – MEER Behang… (Foto A.S. Creation  op DroomHome.nl)

De geur van verse bloemen en de lichtheid die in de lucht hang en een goed humeur verspreidt - met de jonge behangcollectie “Urban Flowers” ontvoeren we u naar de facetrijke wereld van bloemen en planten.

Vaak afwisselende bloemmotieven met moderne accenten zoals hout- of steenlook benadrukken het levendige en jeugdige karakter van dit unieke aanbod aan behang.

Van romantisch-speelse bloemen via grafische cactusmotieven tot aan vrolijke, grote bloemen of een beeldschoon boeket met rozen - de frisse designs bieden inspiratie voor innovatieve woonideeën en scheppen een vrolijke sfeer.

Als bijzonder hoogtepunt biedt de behangcollectie “Urban flowers” een digitale druk, die een wereldkaart van bloemen toont en door zijn driedimensionale effect een absolute blikvanger is.

Urban Flowers – Moderne Bloem Design Behang – Bloemen Behang met Pioen Rozen in de Slaapkamer. (Foto A.S. Creation  op DroomHome.nl)

Het kleurenpalet laat geen wens onvervuld, want zowel helle kleuren als roze, lila, geel en groen maar ook keurige kleuren zoals grijs, beige, zwart en wit toveren uw kamer om in een droom van bloemen.

Collectie: Urban Flowers - Merk: A.S. Création - Looptijd: 2019 - Hoeveelheid behang: 45 behangsoorten, 1 digitale druk - Materiaal: Papier- en vliesbehang

Google+