Versier je Huiskamer met je Allermooiste Herinneringen

Versier je Huiskamer met je Allermooiste Herinneringen

Fotobehang inspiratie in de woonkamer (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Vertaal de inrichting van jouw woonkamer naar jezelf! Het is toch helemaal geweldig dat je tegenwoordig van alles zelf kunt (laten) maken. Je ziet op de woonbeurzen en populaire blogs dat er naast de beroemde ontwerpen, veel ruimte is voor eigen stijlideeën in het interieur. Bijzondere gebeurtenissen en 'insta-momenten' die je hebt meegemaakt kun je laten terugkomen in jouw inrichting. Wat vind je van fotobehang?

Fotobehang

Breng een hele lege muur tot leven met op maat gemaakt fotobehang! Je kunt uit een prachtige collectie speciaal voor jou verzamelde foto’s kiezen of om het helemaal persoonlijk te maken: je maakt fotobehang aan de hand van jouw eigen unieke foto!

Fotobehang inspiratie in de woonkamer – Maui en surfboarden (Foto Komar, Voordeelbehangshop.nl   op DroomHome.nl)

Laat bijzondere foto’s van Instagram en Facebook eens in meters groot formaat opblazen voor een geweldige muur in de woonkamer in plaats van dat ze alleen te bekijken zijn op klein scherm. Waar kun je allemaal aan denken? Een prachtige foto met een fantastische uitzicht op dat voor jouw speciale vakantieplekje. Vergeet de opgroeiende kinderen en geliefde huisdieren niet. Of een artistieke selfie? Supermodels hebben vaak foto’s van zichzelf in huis hangen. Waarom jij als selfie-queen of -king niet op muurformaat? Heb je daarnaast wel eens gedacht om een aantal oude romantische brieven of een verzameling te gekke LP’s samen op de foto te zetten en daar fotobehang van maken?

Voordeelbehangshop
Voordeelbehangshop.nl blinkt uit in topkwaliteit fotobehang, met keuze uit:

  • Van een eigen foto, fotobehang op maat maken
  • Fotobehang maken van een foto uit een gigantische beeldbank
  • Fotobehang van bekende fotobehang-merken als Mr. Perswall, Komar, etc. in vele verschillende onderwerpen.

Fotobehang inspiratie in de woonkamer – Zeilboot en strand (Foto Komar National Geographic, Voordeelbehangshop.nl op DroomHome.nl)

Fotobehang in jouw interieurstijl
Het onderwerp van de muur met fotobehang, maakt niet uit hoe groot of klein, zou je terug kunnen laten komen in de gehele interieurstijl van de woonkamer. Bij een zwoel strandbehang bijvoorbeeld passen perfect lichte kleuren met zachte blauwtinten in het woontextiel als kussens en plaids. Met windlichten voor sfeervol licht in de avond, eigen souvenirs, schelpen als decoratie en drijfhout ornamenten ben je het hele jaar op vakantie.

Leuk om te lezen is dat fotobehang ook gebruikt wordt bij restauratieprojecten, waarbij enkele stukken behang vergaan zijn. Het oude behang is niet meer verkrijgbaar, maar het kan met fotobehang wel nagemaakt worden om zo weer eenheid in de ruimte te krijgen.

Google+