Vertrite: Stof Tussen Glas

Vertrite: Stof Tussen Glas

Vertrite – Stof Tussen Glas – Grote Glasplaten met Luxueuze Stof Er Tussen – MEER Wandbekleding… (Foto Intercodam, Sicis  op DroomHome.nl)

Het Italiaanse Sicis (bekend van de kleine glasmozaïeksteentjes) liet ons tijdens Cersaie 2016 al kennismaken met hun nieuwste designdoorbraak: Vertrite. Grote glasplaten met luxueuze stoffen erachter. Met trots kunnen wij nu melden dat dit bijzondere product exclusief bij ons verkrijgbaar is. 

Vertrite komt in meer dan vijftig designs, voor ieder wat wils dus! De stoffen zitten geklemd tussen twee glasplaten en zijn bewerkt met een toepassing van polymeerweefsel en –folie. Dit maakt het product resistent, waardoor het als een gewone tegel verlijmd kan worden. Dankzij de grote variëteit in designs en maten is Vertrite niet alleen maar geschikt als wandbekleding. Denk bijvoorbeeld ook aan meubilair, toonbanken of deuren. 

De collectie is verkrijgbaar in meer dan tien formaten, van kleine tegelformaten (10x10 cm) oplopend tot enorme platen van 120x280 cm. Dit alles slechts 6 tot 12 mm dun, afhankelijk van de toepassing. Niet alle doeleinden zijn geschikt voor deze grootformaat ‘tegels’, daarom beschikt de collectie ook over formaten als 30x30 cm, 30x60 cm of 60x60 cm. Bron: Intercodam.com 

Google+