Waarom kiezen voor fotobehang?

Waarom kiezen voor fotobehang?

Fotobehang kiezen tips! (Foto: Digitaal fotobehang koper/roest Marburg Smart Art Jandira 46840  op DroomHome.nl)

Als jouw muren toe zijn aan een opfrisbeurt, dan kun je kiezen voor een nieuw likje verf. Maar heb je weleens gedacht aan behang, en dan specifiek fotobehang? Deze behangsoort zit al enige jaren flink in de lift en wint steeds meer populariteit. Veel meer mensen verkiezen tegenwoordig fraai fotobehang boven verf, omdat het een hoge decoratieve waarde heeft. Dat valt ook wel te verklaren, want populariteit gaat vaak hand in hand met actuele woontrends. Daarnaast zijn er nog meer voordelen die dit type behang heeft, en deze voordelen willen we je niet onthouden. Lees je verder?
  • Hoge decoratieve waarde

Waar je met verf nog kunt spelen door verschillende muren een andere kleur te geven, kun je jouw creativiteit past echt de vrije loop laten met foto behang. Jouw favoriete dessin of foto in levensgroot formaat, wie wil dat nou niet? Je kunt dus zelf bepalen welke foto’s of dessins bedrukt moeten worden op het fotobehang. Er zijn namelijk verschillende bedrijven die het mogelijk maken om met een online ontwerptool binnen een handomdraai een foto in levensgroot formaat te toveren. De personalisatiemogelijkheden zijn werkelijk eindeloos wat fotobehang een stuk unieker maakt dan standaard behang.

  • Ook handig voor bedrijven

Ben je zelfstandig ondernemer en heb je een winkelpand of restaurant? Ook dan kan fotobehang een prima marketinginstrument zijn om de aandacht van klanten op je te vestigen. Bij een dierenwinkel is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je kiest voor een dessin dat past bij de uitstraling van je bedrijf, zoals bijvoorbeeld fotobehang met een foto van gezelschapsdieren. Heb je een autobedrijf? Overweeg dan eens om te kiezen voor fotobehang met een auto die ook in jouw showroom pronkt. Wedden dat je op deze manier een onuitwisbare indruk op je klanten maakt?

  • Kies voor fotobehang op vliesbasis

Vervelende naden op de muur door behang. Het is een welbekend probleem wat bij fotobehang op vliesbasis gelukkig tot het verleden behoort. Fotobehang, en dan vlies fotobehang in het bijzonder, wordt namelijk als één geheel afgedrukt. Hierdoor kun je gedag zeggen tegen vervelende naden op de muren en wordt het plakken op de muur een fluitje van een cent. Dat zit zo. Je hoeft alleen nog maar de muur in te smeren met lijm en vervolgens het vliesbehang te plakken. Ben jij na het lezen van dit artikel van plan om jouw creatieve interieurwensen waar te maken, of trakteer jij de muren in jouw huis liever op een nieuw likje verf?

Google+