Behang Trends - Artisan Behang

Behang Trends - Artisan Behang

Behang Trends: Artisan behang van Graham & Brown - Gloriana Wallpaper - MEER behang.. (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Graham & Brown introduceert Artisan, een collectie die terug gaat naar de essentie van de kunst van het behangprinten. 

Artisan is op een zeer creatieve manier ontworpen met behulp van een proces van traditionele blok drukken. Zo wordt het handgemaakte effect op het behang gecreëerd. De collectie bestaat uit elegante ontwerpen en effen behangen die met een bijzonder kleurenpalet en patroon het assortiment aanvullen. Het behang bevat een natuurlijke textuur die ontstaat door de vezelachtig niet-geweven ondergrond om zo de "ambachtelijke” afwerking van Artisan te benadrukken.

 

Het rijke kleurenpalet van Artisan sluit naadloos aan op de trend die is geïnspireerd op koper, klei,  parelmoer wit en grijs oester. Mulberry met zilver en een rijke houtskool in combinatie met goud creëren wanden met een dramatische look. 

De collectie bestaat uit 5 dessins. Gloriana is een damast met een traditioneel paneel effect, maar met een moderne twist; de mix van mat en metallic geven het ontwerp een vorstelijke uitstraling. Quill, een elegant slingerend pauw motief is een eenvoudig, maar stijlvol design. Zo ontstaat een mooie herhaling op de wand. Mystique is een klassieke Jakobijnse stijl bloemen met tijdloze elegante uitstraling. Artisan Stripe kan verticaal of horizontaal worden opgehangen en vult de collectie aan met modern design. Tranquil is het effen behang met een metallic of een matte afwerking.  Het dessin komt extra goed tot zijn recht door de vezelachtige structuur en het opvallende kleurenpalet waaronder koper, mulberry, goud en zilver.

Het ontwerpteam van Graham & Brown liet zich inspireren door het enorme archief van Graham & Brown. Het bedrijf viert in 2016 haar zeventigste verjaardag en bouwde gedurende afgelopen decennia een bibliotheek op die nu  de stamboom van hun werk weerspiegelt. 

Behang Trends: Artisan behang van Graham & Brown - Tranquil Copper Wallpaper - MEER behang.. (Foto Graham & Brown  op DroomHome.nl)

Mike McGuire, Hoofd Design bij Graham & Brown zegt, "Graham & Brown heeft een rijk erfgoed van innovatie en design, wat mensen stimuleert om anders te denken over behang. Met Artisan hebben we nieuwe toonaangevende metallic inkten ontwikkeld en geïnvesteerd in een nieuwe productietechniek. Nu we onze 70ste verjaardag naderen, is Artisan een collectie die onze vooruitstrevende aanpak toont met trots op onze geschiedenis.”

Alle ontwerpen en kleurstellingen zijn zorgvuldig gekozen en ontworpen om te worden gebruikt op alle vier wanden van de kamer, inclusief de effen varianten die in de hele collectie zitten. Bron: Grahambrown.com Behang overzicht.

Google+