Dutch Dreams - La Aurelia Behang

Dutch Dreams - La Aurelia Behang

Behang Collectie van La Aurelia: Dutch Dreams – Bouquet Wallpaper – MEER Behang.. (Foto La Aurelia  op DroomHome.nl)

Onlangs is op de VT Woon & Designbeurs een behangcollectie gelanceerd zoals u nog niet eerder heeft gezien. Het jonge designmerk La Aurelia heeft een goede indruk achtergelaten met haar eerste collectie genaamd ‘Dutch Dreams’.

Een indrukwekkende serie met aantrekkelijke Hollandse dessins in de sfeer van de Oude Meesters. Een bijzonder spel tussen Murals en aansluitende Extensions, waarmee de voorstelling verder doorgezet kan worden op de muur. Met deze collectie wil La Aurelia een beleving van grandeur bieden. Dutch Dreams geeft een bijzondere en warme touch aan het interieur waar u dagelijks in kunt wegdromen.

De reacties op de woonbeurs waren enorm enthousiast, de collectie werd ontvangen als vernieuwend en van hoge kwaliteit. Binnen 6 weken na de lancering is de behangcollectie van La Aurelia al op 7 verkooppunten in Nederland te zien en/of te koop. 

Een deel van de behangcollectie is als video-boek te bewonderen. Informatie: La-Aurelia.com


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+