Tuin&Sfeer Beurs - Martiniplaza Groningen

Tuin&Sfeer Beurs 2024

Tuinbeurs: Tuin&Sfeer Beurs 2020 in Martiniplaza Groningen! (Foto Tuin & Sfeer Beurs  op DroomHome.nl)
Tuin&Sfeer 2024 staat voor vernieuwde buitenbeleving - Bezoek Tuin en Sfeer 2024 in februari 2024 in Martiniplaza Groningen.  

Tuin en Sfeer

Buiten zijn staat gelijk aan ontspannen, groene paradijsjes, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Tuin&Sfeer in het voorjaar van 2024 weer de drempel over. De buitenproductie binnenin MartiniPlaza is dit jaar voor het eerst in handen van Wonen&Co. Wonen&Co’s passie voor buiten wordt vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons en dakterrassen. Een buiten, groot of klein, is er immers voor iedereen. Het vernieuwde buitenavontuur staat op de agenda van vrijdag tot en met zondag in februari 2024.

Gratis Tuin&Sfeer Kaarten Winnen!

Win 3 X 2 GRATIS kaarten voor Tuin&Sfeer in de Martiniplaza, Groningen van 14 t/m 16 februari 2020! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd Froukje, Henny en Suzanne! De kaarten komen via de mail jullie kant op.

Like DroomHome en Tuin&Sfeer op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar dit super gezellige tuinevent!

Grote tuinen versus de intimiteit van een stadsbalkon. Kleine gebaren als een buitenkleed en sfeerverlichting versus het grote verbouwwerk. Het ambacht van een hovenier tegenover DIY-tips van diezelfde specialist. Het concept van Tuin&Sfeer is toegankelijker dan ooit. Het staat voor een mix van de laatste buitentrends, nieuwe merken en verrassende concepten.

Balkontest

Eén van de nieuwe concepten is de Tuin&Sfeer Balkontest, die een ode brengt aan het kleine buitenwonen. Vijf buitenpartners gaan onderling de uitdaging aan. Iedere specialist neemt exact hetzelfde balkon onder handen, de bezoeker kiest vervolgens zijn of haar favoriet.

Wonen&Co de beurs

Tuin&Sfeer is één van de live-concepten van Wonen&Co. De grootste publiekstrekker van het merk is Wonen&Co de beurs met jaarlijks zo’n 40.000 bezoekers. De 17de editie van de woonbeurs keert terug naar MartiniPlaza Groningen. Met beide merken presenteert Wonen&Co een ijzersterk én verrassend koppeltje in het vroege voorjaar.

Openingstijden Tuin en Sfeer 2024

Vrijdag, zaterdag en zondag in februari: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: MartiniPlaza, Groningen
Kassakaart: €9,-
* Binnenkort zijn de online tickets via www.tuin-sfeerbeurs.nl te verkrijgen.


Kijk voor meer informatie op:
Volg ons op Facebook:
Volg ons op Twitter:
tuin-sfeerbeurs.nl
facebook.com/tuinensfeerbeurs
twitter.com/tuinsfeer
Google+