Tuin&Sfeer Beurs - Martiniplaza Groningen

Tuin&Sfeer Beurs

Tuinbeurs: Tuin&Sfeer Beurs in Martiniplaza Groningen! (Foto Tuin & Sfeer Beurs  op DroomHome.nl)
Tuin&Sfeer 2024 zal niet plaatsvinden. Mediahuis Noord stopt met de Tuin&Sfeer beurs en gaat een nieuw avontuur aan met MHLive.

Terugblik op Tuin en Sfeer

Buiten zijn staat gelijk aan ontspannen, groene paradijsjes, een portie feelgood en vitamine D. En dus gaat Tuin&Sfeer weer de drempel over. De buitenproductie binnenin MartiniPlaza is dit jaar voor het eerst in handen van Wonen&Co. Wonen&Co’s passie voor buiten wordt vertaald naar grote kijktuinen, intieme patio’s, balkons en dakterrassen. Een buiten, groot of klein, is er immers voor iedereen.

Gratis Tuin&Sfeer Kaarten Winnen!

Win 3 X 2 GRATIS kaarten voor Tuin&Sfeer in de Martiniplaza, Groningen van 14 t/m 16 februari 2020! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

De kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd Froukje, Henny en Suzanne! De kaarten komen via de mail jullie kant op.

Like DroomHome en Tuin&Sfeer op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar dit super gezellige tuinevent!

Grote tuinen versus de intimiteit van een stadsbalkon. Kleine gebaren als een buitenkleed en sfeerverlichting versus het grote verbouwwerk. Het ambacht van een hovenier tegenover DIY-tips van diezelfde specialist. Het concept van Tuin&Sfeer is toegankelijker dan ooit. Het staat voor een mix van de laatste buitentrends, nieuwe merken en verrassende concepten.

Balkontest

Eén van de nieuwe concepten is de Tuin&Sfeer Balkontest, die een ode brengt aan het kleine buitenwonen. Vijf buitenpartners gaan onderling de uitdaging aan. Iedere specialist neemt exact hetzelfde balkon onder handen, de bezoeker kiest vervolgens zijn of haar favoriet.


Groot tuinbeurzen & woonbeurzen overzicht!

Google+