Bitossi Kleurrijke Keuken & Woonaccessoires

Bitossi Kleurrijke Keuken & Woonaccessoires

Bitossi Keramieke Keuken & Woonaccessoires - MEER Woonaccessoires.... (Foto: Bitossi Keuken Schaaltjes  op DroomHome.nl)
Toscane is van oudsher niet alleen beroemd om haar prachtige natuur en pittoreske dorpjes, maar ook om haar keramiekindustrie. Zo produceert de familie Bitossi al sinds 1921 in Montelupo op ambachtelijke wijze het meest prachtige keramiek.

Vakwerk tot in detail. Inmiddels telt de collectie vele duizenden items, te zien in het eigen Bitossi museum! Niet zomaar een nieuw merk in Nederland en België dus, maar toonaangevend Italiaans design met een ziel.

Compleet concept
Bitossi Home brengt een compleet concept: van smaakvol servies en helder glaswerk tot kleurrijke keuken- en woonaccessoires. Om het héle huis extra cachet, stijl en sfeer te geven; van woonkamer tot keuken, van slaap- tot badkamer.

Als trendsetter voor het hedendaagse woonbeeld is Bitossi Home continu in beweging om als eerste de laatste trends te vertalen naar een steeds bredere collectie.

Sprankelende duo-kleuren
Inspiratie voor de Bitossi-collectie wordt opgedaan in de natuurlijke Toscaanse omgeving. Traditioneel vakmanschap gaat hand in hand met moderne silhouetten en een fris, onverwacht kleurgebruik. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de robuuste ovenschalen Twin in mooie duo-kleuren. De onderkant is altijd mat-wit, de bovenkant glanzend rood, grijs of roze. Even eigentijdse als tijdloze kleuren. De bi-colour hotspots passen perfect op een romantisch of landelijk gedekte tafel, een strak moderne tafel alsook bij de nu zo populaire mix & match tafels.

Alledaagse luxe
Twin is er in vier verschillende formaten: twee rechthoekige ovenschalen van 39 x 26,5 cm en 31,5 x 21,5 cm en twee vierkante modellen van 25,5 x 25,5 cm en 13 x 13 cm. Ruimtebesparend te stapelen dus. Gemaakt van thermisch keramiek kunnen de ovenschalen Twin uiteraard in oven en magnetron, maar ook in de vaatwasser. In hun fris gekleurde jas staan ze erg leuk op tafel. Denk breed en gebruik de (kleine) schaaltjes bijvoorbeeld ook om desserts in te presenteren. Of bij een uitgebreid ontbijt op een mooi gedekte tafel als serveerschaaltjes voor bijvoorbeeld muesli, kaas of de gekookte eitjes. Ook bij een feestelijke High Tea zorgen de Twin schalen voor extra kleur. Serveer ze met scones, jam, sandwiches of andere lekkernijen. Alles kan met de multifunctionele Twin schalen van Bitossi Home; elke dag én op elk moment van de dag.

Eindeloos combineren
Bitossi Home is nieuw in Nederland en België. De design collectie is zeer breed en inspireert om naar eigen idee te mixen en matchen. Het servies bevat alle mogelijke borden, maar ook mokken, bekers en kopjes, kommen, theepotten en (oven)schalen. Aangevuld met bestek, glaswerk en karaffen. Keukenaccessoires, die zowel leuk staan in de keuken als op de tafel binnen én buiten, lopen uiteen van bakvormen tot broodmanden, van dienbladen tot placemats, van voorraadpotten tot vergieten. In het home-segment vinden we o.a. strakke, maar ook hele verrassend vormgegeven kaarsen. En ook kleine kunstobjecten, die op diverse plekken in huis voor een sfeervol accent zorgen.

Alle items van Bitossi Home ademen de sfeer van toen, vertaald door Italiaanse vakmensen naar een eigentijdse stijl om naar eigen smaak eindeloos mee te combineren. Bitossi Home, design voor in je héle huis! Meer info: Dressingthetable.nl

Google+