Bloem & Tuin - Woon & Tuinbeurs

Groenexpo Bloem & Tuin 2022

Groenexpo Bloem & Tuin – Woon & Tuinbeurs in Nuenen (Foto Bloem & Tuin Beurs  op DroomHome.nl)

Buiten genieten, buitenleven & tuininspiratie

In het bosrijke gebied op Landgoed Gulberg in Nuenen viert Bloem & Tuin dit jaar zijn 27ste editie van  22-31 juli 2022.

Een looproute door het bos over schitterende wandelpaden, leidt u langs de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design en verschillende workshops. Bloem & Tuin is uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste openlucht evenement van de Benelux.

Voor het hele gezin!

Groenexpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon  inspiratie wil opdoen, zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin – de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van Groenexpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!

Voor kinderen is er de jaar veel plezier te beleven. Er komt een natuurquiz, natuureducatie, belevingspad. Ook komt er een leuke speeltuin, workshops en er is een leuke wandeling waardoor je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Dit jaar bestaat Groenexpo Bloem & Tuin 27 jaar. Van 22-31 juli 2022 nodigen we je uit om te komen genieten van een bijzonder programma boordevol tuininspiratie. Tijdens een wandeling door het prachtige natuurgebied Gulbergen kom je langs prachtige en bijzondere bloemen en planten en ontdek het laatste tuindesign, de allerlaatste tuintrends kunstobjecten en tuinornamenten. Daarnaast kun je deelnemen aan leuke workshops en in contact komen met talloze specialisten op het gebied van bijvoorbeeld tuinarchitectuur. En ook dit jaar hebben we diverse internationale en nationale kwekers op Bloem & Tuin die hun kennis heel graag met u delen over alle bijzondere bloem- en plantsoorten.

Bloem & Tuin in Nuenen: 22-31 juli 2022. Dagelijks open van 10:00 tot 18:00.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+