Bloem & Tuin - Woon & Tuinbeurs

Bloem & Tuin 2021

Bloem & Tuin – Woon & Tuinbeurs in Nuenen – MEER Beurzen… (Foto Bloem & Tuin Beurs  op DroomHome.nl)

In het bosrijke gebied op Landgoed Gulberg in Nuenen viert Bloem & Tuin dit jaar zijn 26ste editie van  25 juli - 1 augustus 2021.

Een looproute door het bos over schitterende wandelpaden, leidt u langs de nieuwste trends, exotische bloemen en planten, fantastische tuinontwerpen, kunst en design en verschillende workshops. Bloem & Tuin is uitgegroeid tot het grootste en kleurrijkste openlucht evenement van de Benelux.

Voor wie?

Bloem & Tuin is geschikt voor iedereen die houdt van de buitenlucht en zich wil laten verrassen door de meest uiteenlopende kleurenpracht.

Tuinfanatiekelingen en tuinliefhebbers kunnen genieten van de vele specialisten met tips, presentaties, voorbeelden, kwekers en demonstraties. Ook voor gezinnen is bloem & Tuin een leuk, gezellig en betaalbaar dagje uit. Zo is de entree voor kinderen tot  en met 14 jaar GRATIS en zijn er verschillende speelmogelijkheden, een leuke wandelroute door het bos, workshops en zijn er allerlei hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Bloem & Tuin in Nuenen: 25 juli - 1 augustus 2021. Dagelijks open van 10:00 tot 18:00.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+