Boerderij Deuren - Dutch Barn Doors

Dutch Barn Doors Verovert Nederland

Houten Boerderijdeuren met Rolsysteem: Dutch Barn Doors Verovert Nederland! (Foto Dutch Barn Doors  op DroomHome.nl)
Boerderijdeuren - Dutch Barn Doors
De trend om robuuste en klassieke boerderijdeuren in een interieur te plaatsen is vanuit de Verenigde Staten overgewaaid. De design deuren zijn door Dutch Barn Doors nu exclusief verkrijgbaar in Nederland.

Dutch Barn Doors zorgt ervoor dat ieders interieur verrijkt kan worden met een unieke deur op maat en met een rolsysteem dat hierbij past. Onder verschillende celebrities in de Verenigde Staten zijn de deuren en rolsystemen een enorme hit. De Dutch Barn Doors zijn een echte eyecatchers in het interieur. De deuren geven de kamer een stoere en industriële look en ze zijn stuk voor stuk uniek omdat ze op maat en naar wens van de klant gemaakt worden.

De rolsystemen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig staal, waardoor deuren soepel en geluidloos open en dicht gaan. De rolsystemen zijn tevens los verkrijgbaar, zodat creatieve klussers zelf een deur kunnen maken of een oude deur kunnen hergebruiken. De klant krijgt persoonlijke en servicegerichte aandacht bij het bestellen van een deur en daarnaast kan Dutch Barn Doors zorgen voor de montage.

Houten Boerderijdeuren met Rolsysteem: Dutch Barn Doors Verovert Nederland! (Foto Dutch Barn Doors  op DroomHome.nl)
Boerderijdeuren - Dutch Barn Doors

Elmer Tegel, de oprichter van Dutch Barn Doors vond dat het interieur anno 2015 een nieuw en spannend element nodig had. Elmer is de founder van Home Refit en is tevens actief als projectleider in groot- en kleinschalige verbouwingen. Vanuit zijn achtergrond heeft hij veel kennis en expertise over bouwmaterialen en interieur. Zijn producten zijn hierdoor van goede kwaliteit en hebben lange levensduur. Bron: Dutchbarndoors.com

Google+