Dag van de Architectuur

Dag van de Architectuur 2020

Dag van de Architectuur – Open Dag & Huis in Nieuwe Bouwprojecten en Bijzondere Woningen en Gebouwen in Steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Arnhem en Utrecht. – MEER Beurzen… (Foto Dag van de Architectuur  op DroomHome.nl)
Van 19 tot en met 21 juni 2020 vindt de Dag van de Architectuur plaats in grote steden in Nederland. In Rotterdam is van ? juni 2019 Rotterdam Architectuur Maand 2019.

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Arnhem en Utrecht houden de nieuwste en meest opzienbarende architectuuriconen open huis, maar breng ook een bezoek aan bijzondere woningen en gebouwen.

Gedurende de hele Dag van de Architectuur zijn de opengestelde gebouwen te bezoeken. Individueel of onder begeleiding van een gids De hele middag en avond is er programma in de buitenlucht: muziek, optredens, sprekers en (kinder)activiteiten.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+