Dekton Buitenkeukens

Dekton Buitenkeukens

Buitenkeukens: Dekton Buitenkeuken – Design Buitenkeuken van Weersbestendige Natuursteen Look Dekton – MEER Keukens… (Foto Dekton Buitenkeuken, by Cosentino Exterior Modelo  op DroomHome.nl)
Koken in de buitenlucht geeft extra plezier en zorgt voor lekkere trek. Daarbij biedt een open ruimte als de tuin of terras volop inspiratie en geeft een gevoel van vrijheid.

Dekton® by Cosentino is een materiaal met onbegrensde mogelijkheden dat zowel in binnen- als in buitenkeukens prima te gebruiken is. Het past zich aan de ruimte aan, zonder beperking in gebruik, technologie of design.

Een buitenkeuken in Nederland moet tegen de elementen opgewassen zijn: regenbuien, intense zonnestralen en zelfs vorst. Deze en andere weersinvloeden hebben geen invloed op Dekton®, dat maakt het dus ideaal voor buitentoepassingen. Daarnaast vraagt het materiaal nauwelijks onderhoud, afdoen met een doekje is al voldoende.

Het plaatmateriaal is in diverse afmetingen verkrijgbaar en kan verder op maat worden verwerkt voor diverse buitentoepassingen. Naast de buitenkeuken kan ook het terras worden uitgevoerd in Dekton®. Resultaat: een mooie strakke vloer die niet gevoelig is voor invloeden van buitenaf. Daarbij is het materiaal is ook geschikt voor de aankleding van een buitenhaard, zwembad, trappartij, gevels, enzovoorts. Dekton heeft de looks van natuursteen gecombineerd met vele praktische voordelen. Cosentino geeft 10 jaar garantie op Dekton. Informatie: Dekton.nl

Google+