Design Display in CuratorCabinets!

Design Display in CuratorCabinets

Studio Thier & VanDaalen Displays

Design Displays voor Art: Curator Cabinets van Studio Thier & VanDaalen met Mattijs van Bergen Sieraden - MEER Design... (Foto in Bijenkorf Rotterdam  door DroomHome.nl)

Studio Thier & VanDaalen presenteert in haar CuratorCabinets de bijzondere collectie sieraden van Mattijs van Bergen in de Bijenkorf.

Design Displays voor Art: Curator Cabinets van Studio Thier & VanDaalen met Mattijs van Bergen Sieraden - MEER Design... (Foto Vlinders in Bijenkorf Rotterdam  door DroomHome.nl)

De CuratorCabinets zijn design displays als zeepbellen in de lucht, waarin kunst en mode een prachtig decor krijgen.

Design Displays voor Art: Curator Cabinets van Studio Thier & VanDaalen met Mattijs van Bergen Sieraden - MEER Design... (Foto Haarstuk in Bijenkorf Rotterdam  door DroomHome.nl)

 De showcase displays van Studio Thier & vanDaalen zijn gevormd van plexiglass in organische vormen. De CuratorCabinets komen het best tot zijn recht met bizarre objecten in display.

Design Displays voor Art: Curator Cabinets van Studio Thier & VanDaalen met Mattijs van Bergen Sieraden - MEER Design... (Foto Morpho Didius Hanger in Bijenkorf Rotterdam  door DroomHome.nl)

De bijzondere displays zijn er in verschillende variaties zoals deze muur of liggende cabinet met de hanger Morpho Didius van Mattijs van Bergen. 

Google+