HAY Design in Iconisch Timmerhuis

Deens HAY Design in Iconisch Timmerhuis

Deens Design HAY Winkel in Rotterdam, Timmerhuis - MEER Design... (Foto HAY  op DroomHome.nl)

Goed nieuws voor designliefhebbers. In het onlangs door OMA verbouwde Timmerhuis heeft HAY vanaf begin deze maand een winkel geopend.

Op een historische locatie in het centrum van Rotterdam vind je vanaf heden Deense design meubels, accessoires en heel veel inspiratie. Met de opening van de winkel is ook de langste design supermarkt van Rotterdam een feit, “de HAY minimarket”.

HAY vindt zijn oorsprong in Denemarken en is in 2002 opgericht door Rolf Hay. Betaalbaar design van hoge kwaliteit en praktisch in gebruik. HAY heeft een eigen ontwerpteam en werkt daarnaast samen met top-ontwerpers van over de gehele wereld. Na Amsterdam (2013) is het nu de beurt aan Rotterdam om kennis te maken met de volledige collectie van HAY.

Deens HAY Design Meubelen als Bureau, Stoelen voor de Werkplek & Kantoor aan Huis - MEER HAY... (Foto HAY  op DroomHome.nl)

Iedereen is van harte welkom in de winkel op de hoek van de Meent en de Haagse Veer (Haagse Veer 99)! HAY Rotterdam is zeven dagen per week geopend. Informatie: Hayinrotterdam.com

Google+