JOKJOR Champ Design Kruk - Bijzettafel & Drankkoeler

JOKJOR Champ Design Kruk - Bijzettafel & Drankkoeler

Dutch Design JOKJOR Champ Bijzettafel, Kruk en Opbergruimte annex Drankkoeler. (Foto JOKJOR  op DroomHome.nl)

Ken je hem al, de Champ van het Nederlandse designmerk JOKJOR? Naast een prachtig ontwerp in de vorm van een champagnekurk is de JOKJOR Champ niet alleen een krukje, bijzettafel of opberger maar ook een drankkoeler. Lekker je fles wijn of biertjes koud zetten. Altijd champ-time!

Champ Binnen & Buiten

De Champ is beschikbaar in vele kleurencombinaties en heeft deksels van hout (eiken en noten), kurk of kunststof zodat je de Champ ook buiten kunt zetten. De Champ is er in de kleuren wit, zwart en groen met keuze uit de kussens in de tinten wit, geel, roze, rood en grijs. Laat het mooie weer maar komen, met de Champ ben je er klaar voor!

Dutch Design JOKJOR Champ Bijzettafel, Kruk en Opbergruimte in Champagne Kurk Vorm. (Foto JOKJOR  op DroomHome.nl)

Coole Champ Koeler

Naast multifunctioneel meubelstuk, kan door de holle dubbelwandige ruimte en een stop onderin, de kruk ook gebruikt worden als koeler voor meerdere koude drankjes. Door het verwijderen van de siliconen stop kan water makkelijk ontsnappen uit de onderkant.

Dutch Design JOKJOR Champ Bijzettafel, Kruk en Drankkoeler voor Binnen & Buiten in Champagne Kurk Vorm. (Foto JOKJOR  op DroomHome.nl)

Over JOKJOR

Het merk richt zich op het ontwerpen en maken van leuke, mooie maar vooral goed doordachte en slimme producten.

JOKJOR is opgericht door de Nederlandse ontwerpers en ondernemers Olav van Lede en Boudewijn Roest. Olav komt uit de wereld van Architectuur & Design publicaties en interieurdesign, Boudewijn uit de ontwerp en art-direction hoek. Deze werkterreinen en ervaringen kwamen samen bij het oprichten van JOKJOR.

De volledige collectie kun je bekijken op www.jokjor.com

Google+