Katie Eary - Limited IKEA Collectie

Fashiondesigner Katie Eary - Limited IKEA Collectie

IKEA Limited Edition Giltig, ontwerp Katie Eary - Giltig Borden met Vissen Print. MEER Ikea.... (Foto IKEA   op DroomHome.nl) 

Eén geweldig product kan de sfeer van je hele interieur bepalen en tegelijkertijd jouw persoonlijkheid meer kleur geven. Dát product kan je nu vinden in de GILTIG limited collectie van IKEA.

Voor deze uitbundige designcollectie werkte het woonwarenhuis samen met de Londense fashiondesigner Katie Eary. Haar uitgesproken stijl zie je terug in de tafel, het servies en woonaccessoires met prints van sierlijke vissen, katten en ogen. De over de top designproducten van de GILTIG limited collectie zijn vanaf april verkrijgbaar bij IKEA.

Borden vol design
Zeker weten dat je vrienden verrast opkijken, als je hen de nieuwe GILTIG borden voorschotelt. De knalblauwe vissen staren je tegemoet. Designer Katie Eary: “Ik wil dat de kleuren pijn aan je ogen doen. Anders is het zo normaal en saai.”

IKEA Limited Edition Giltig, ontwerp Katie Eary - Giltig Kussens en Dekbedovertrekken met Vissen Print. (Foto IKEA   op DroomHome.nl)

In het oog vallen
Dieren, kleuren en grote ogen spelen ook de hoofdrol bij de kussen- en dekbedovertrekken van de GILTIG limited collectie. De blauwe panterprints en schubben, oranje en roze motieven prikkelen alle zintuigen. Wedden dat je er je ogen niet van af kan houden?

IKEA Limited Edition Giltig, ontwerp Katie Eary - Giltig T-Shirt, Schort en Dienblad met Brein en Gebit Print. (Foto IKEA   op DroomHome.nl)

Laat zien wie je bent
Het is gedurfd, cool en griezelig tegelijk: de levensechte prints van een brein of een gebit op het dienblad, het schort en t-shirt van GILTIG. Je vindt ze ook terug op de tas en de theedoeken, die bovendien gemaakt zijn van 100 procent katoen van meer duurzame bronnen*.

IKEA Limited Edition Giltig, ontwerp Katie Eary - Giltig Lampen met Led Verlichting. (Foto IKEA   op DroomHome.nl)

Spannende lampen
Met lampen breng je sfeer in je huis. Maar met de GILTIG lampenkappen maak je het leven thuis echt spannend. Zodra je het licht aandoet lijken de vissen of ogen op de lampenkap op je af te komen. En wat dacht je van een groot oog als hanglamp? Met led verlichting geeft de lamp een gebalanceerd licht. Zo is de lamp een echte eyecatcher en ook nog eens goed voor de portemonnee en de planeet.

IKEA Limited Edition Giltig, ontwerp Katie Eary - Giltig Servies, Kop en Schotel en Mondgeblazen Glazen. (Foto IKEA   op DroomHome.nl)

Kattenkop en schotel
Onschuldig een kop thee of glas water drinken is er niet bij. De GILTIG theekop met schotel en de felblauwe mond geblazen glazen zorgen ervoor dat je altijd opvalt. Of zoals Katie Eary zegt: “De kattenkoppen en kleuren brengen leven in de brouwerij!”

Vis op tafel
Het is bijna zonde om de GILTIG tafel te dekken, want de blauwgroene vis die het witte tafelblad siert is prachtig. Vind je dit iets te heftig, dan kan je ook je vertrouwde tafel dekken met het GILTIG tafelkleed.

* Onder 100 procent katoen van meer duurzame bronnen verstaat IKEA katoen van planten die geteeld zijn volgens de richtlijnen van Better Cotton, door katoenboeren die werken volgens Better Cotton en duurzamer geproduceerd katoen uit de Verenigde Staten volgens bijvoorbeeld het e3 Cotton Program. Bron: Ikea.nl

Google+