Blomus grijze wandtafels en bijzettafels van staal

Blomus stalen tafels Fera

Blomus stalen tafels: grijze wandtafels (Foto Blomus  op DroomHome.nl) 

Blomus weet veel over staal; het materiaal is het fundament waarop het bedrijf is gebouwd. Het Duitse ontwerpbureau maakt nu gebruik van staal voor de productie van wandtafels en tafelsets.

Onzichtbare precisie
Fera is een collectie bestaande uit tafelsets in twee formaten en een wandtafel. De tafels zijn gemaakt van staal en zijn uitgevoerd in strakke, elegante lijnen zonder overbodige franje. Het ontwerp is erop gericht om boeken, lampen of andere objecten in de schijnwerpers te zetten.

De tafelsets zijn verkrijgbaar in twee verschillende formaten en kunnen worden gebruikt naast bedden, banken of stoelen om spullen op te leggen. Fera kan naast elkaar worden geplaatst of afzonderlijk en kan heel eenvoudig worden verplaatst om ergens anders in huis als bijzettafel te worden gebruikt.

De wandtafel is een opvallende blikvanger in de hal, eetkamer of woonkamer. Een esthetische ondergrond voor sculpturale effecten in het huis. De wandtafel biedt met twee planken extra opbergruimte en stabiliteit.

Blomus stalen tafelsets: bijzettafel sets in 3 kleuren grijs (Foto Blomus  op DroomHome.nl)

Grijs en grijs
Fera is gemaakt van zuiver staal en vervolgens behandeld met een korrelige coating in drie tinten grijs: neutraal, koel en warm.

Fera is beschikbaar op blomus.com en bij geselecteerde winkeliers vanaf september.

Product informatie / Fera
Materiaal: gecoat staal
Kleuren: steel grey, nomad, mourning dove

Tafelset
Maten: H 35 cm / W 35 cm / D 35 cm / H 40 cm / W 40 cm / D 40 cm
Prijzen: € 149,00

Wandtafel
Maten: H 80 cm / W 85 cm / D 35 cm
Prijzen: € 199,00

Shop Blomus meubelen en woonaccessoires op Bol.com

Google+