Diverse Fauteuils voor Ieder Interieur

Diverse Fauteuils voor Ieder Interieur

Diverse Fauteuils voor Ieder Interieur – Design Fauteuil Casco van Spoinq (Foto Spoinq  op DroomHome.nl)

Je staat er niet altijd bij stil, maar hoeveel stoelen en soorten fauteuils hebben we eigenlijk wel niet in ons interieur?

De woontrend van nu is dat de fauteuils juist afwijken van de bank en sofa. In de woonkamer en leeshoek heeft de design fauteuil zich naar binnen geknokt met z’n mooie ontwerp. Van design klassiekers tot loungestoelen in verschillende woonstijlen, een design stoel is een bijzonder meubelstuk in huis.

De relaxfauteuil is geheel over zijn truttige imago heen nu deze fauteuils nieuwe stijl, stoere stoelen zijn en in vele hippe huishoudens te vinden zijn. En niet alleen in de man caves waar mannen chillen met plaatjes draaien, games en bieren en ballen.

Een draaifauteuil kan soms erg handig zijn als de televisie bijvoorbeeld aan de andere kant staat van het zithoek gedeelte. Zo kun je ook gemakkelijk naar de gesprekspartner toe draaien.

Van Dale betekenis Fau·teuil (de; m; meervoud: fauteuils) - luie stoel

Nog niet zo lang geleden waren alle eetkamerstoelen van onverwoestbaar en degelijk hout, maar tegenwoordig is alles mogelijk. Door de introductie van de open keuken brengen we tegenwoordig vele uren door rond de eettafel en zijn we gek op (na)tafelen. Meer comfortabele fauteuils, maar ook stoelen die passen bij de inrichting van de woonkamer zijn populair.

Met kunststof kun je de meest aparte en stevige stoelen maken. Kunststof fauteuils zijn vaak felgekleurde stoelen in bijzondere design vormen, die een eyecatcher zijn in het interieur. Het grote voordeel van kunststof is, is dat de stoel zowel buiten als binnen gebruikt kan worden. De woonstijl binnen kan zo doorgetrokken worden naar buiten als tuinmeubel op het terras.

Fauteuils op wieltjes rollen perfect van en naar de eetkamertafel, vergadertafel en als bureaustoel naar de werkplek thuis.

Volop inspiratie! Wil je graag woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of eetkamer fauteuils kopen? Ga daar maar eens goed voor zitten!

Google+