Eettafels in Verschillende Stijlen

Eettafels in Verschillende Stijlen

Eettafel – Oud eiken eettafel Barolo met balkenblad dubbel gerookt met stalen poten (Foto Robuustetafels.nl  op DroomHome.nl)

Geheel volgens de interieurtrend van nu is de eettafel het centrum van gezelligheid in huis. Het in het hoekje geschoven tafeltje, waar je net met z’n tweeën of vieren in de keuken de maaltijd naar binnen kon schuiven, zie je alleen nog maar als het echt niet anders kan. De eettafel krijgt vandaag de dag alle ruimte en mag gezien worden. Robuuste tafels laat je de meest prachtige eiken eettafels zien voor alle woonstijlen in vele vormen en maten!

Eettafel – Eiken boomstamtafel Bouscat met stalen poten (Foto Robuustetafels.nl  op DroomHome.nl)

Eiken boomstamtafels
Met een eiken boomstamtafel maak je wel een statement in de woonkamer. Het stuk puur natuur is oerdegelijk en oergezellig tegelijkertijd. Het massief eiken blad kan een dikte van 4 of 6 cm hebben en geleverd worden tot 4 meter langgggg. Naast een eiken poot van kernhout, kan het houten blad gecombineerd worden met een industriële stalen poot. Het onderstel kun je ook in elke RAL kleur laten spuiten of zandstralen. Als je nou toch voor rauw en robuust gaat dan vind ik de eiken eettafel met boomstamrand razend mooi. De boomstamtafel past niet alleen bij landelijk wonen (met houten onderstel) of de industriële woonstijl (met stalen poot), maar ook in een vrolijk interieur voor een modern gezin. De vele interieurkleuren gaan prima samen met de natuurlijke rust die de boomstamtafel uitstraalt.

Eettafel – Oud hout teak tafel Ferro met stalen poten (Foto Robuustetafels.nl  op DroomHome.nl)

Oud hout teak eettafel
Een eettafel waarvan het hout aan zijn tweede leven begint heeft al een doorleefd uiterlijk. De stoere teak tafel van oud recycled teak hout en stalen poten brengt gelijk sfeer in de eetkamer/woonkeuken alsof er al vele uren aan zijn doorgebracht. De mooiste planken worden bij elkaar gezocht voor het blad en je kunt kiezen uit verschillende zelf gelaste stalen poten. Dit maakt het handgemaakte oud teak meubel niet alleen duurzaam en ecologisch verantwoord, maar ook heel bijzonder en speciaal. Deze industriële eettafel met een robuust uiterlijk kan ook een saaie ruimte een rauw randje geven, waarop het gehele interieur meelift en een update krijgt.

Eettafel – Betontafel Pontedra met trapeze poot (Foto Robuustetafels.nl  op DroomHome.nl)

Betontafels
Beton als materiaal voor in de woning is buitengewoon populair. Naast eiken en teak tafels, heeft Robuuste Tafels betontafels in maar liefst 6 kleuren BalsaBeton in haar assortiment. Van lichtgrijs tot heel donkergrijs. Een eettafel van BalsaBeton is gebruiksvriendelijk, krasbestendig en heeft nauwelijks slijtage. Bij de stoere beton eettafel heb je keuze uit verschillende stalen onderstellen. Matched natuurlijk super met een beton-look keuken.

Eettafel – Ronde eiken eettafel dubbel gerookt met witte olie met stalen poot (Foto Robuustetafels.nl  op DroomHome.nl)

Robuustetafels.nl
Op Robuustetafels.nl zie je een fantastische collectie industriële en landelijke eettafels die in verschillende afmetingen, vormen en hoogten, met eiken of stalen poten gecombineerd worden. Er zijn ook verschillende mogelijkheden in behandeling en de grofheid van het tafelblad, afwerking van de zijkant, etc. 

Eettafel – Eiken eettafel Paysan met houten poten (Foto Robuustetafels.nl  op DroomHome.nl)

In de eigen werkplaats kan de rustiek eiken tafel helemaal naar wens gemaakt worden. De eventuele stalen poten worden door hen zelf gelast , dus wil je een speciale hoogte, dan regelen ze dat voor je!

Google+