Eigen Ikea Design Eettafels Samenstellen

Ikea Design Eettafels Samenstellen

Nieuwe Generatie Ikea eettafels

Zelf Ikea Design Eettafels Samenstellen – Combineren van Ikea Tafelblad & Frame (Foto Ikea Eettafel Vastana Vastanby  op DroomHome.nl)
Eten, huiswerk maken of bijpraten, het gebeurt allemaal aan de eettafel.

Het meubel vervult dan ook een prominente rol in Nederlandse huishoudens. Om de momenten aan de eettafel nog persoonlijker te maken lanceert IKEA in februari een compleet nieuwe generatie eettafels waarbij alles draait om personalisatie. De sterke en duurzame frames en tafelbladen uit de nieuwe collectie worden apart verkocht en kunnen naar hartenlust met elkaar gecombineerd worden.

“Wij vinden dat kwaliteit en design voor zo veel mogelijk mensen betaalbaar moeten zijn. De nieuwe generatie eettafels zijn ontworpen op basis van de vijf elementen van democratisch design: vorm, functie, kwaliteit, duurzaamheid en een lage prijs. Vanaf het begin van het ontwerpproces moeten onze productontwikkelaars en designers op zoek gaan naar een goed evenwicht tussen al deze elementen. De nieuwe collectie biedt eindeloos veel mogelijkheden, waardoor iedereen een tafel kan samenstellen die past bij zijn of haar eigen stijl.”, aldus Richard La Graauw, Interior Design Manager IKEA Nederland.

Zelf Ikea Design Eettafels Samenstellen – Combineren van Ikea Tafelblad & Frame (Foto Ikea Eettafel Rydeback  Backaryd

Persoonlijk tintje

Geef gemakkelijk een persoonlijk tintje aan je eettafel door te variëren met materiaal, afmeting, vorm en kleur. Of je nu houdt van minimalistisch, natuurlijk, elegant of modern design, de nieuwe collectie biedt voor ieder wat wils. Op zoek naar een echte eyecatcher? Combineer het stalen BACKARYD frame met het strakke RYDEBÄCK tafelblad. Gaat je voorkeur meer uit naar een natuurlijke uitstraling dan biedt het massief grenen GREBBESTAD frame in combinatie met het houten JANNELUND tafelblad uitkomst. In totaal zijn er met de zeven frames en elf tafelbladen 70 verschillende combinaties mogelijk.

Bron: Ikea.com

Google+