Humberto Tan Ontwerpt Relaxstoelen voor Prominent

Humberto Tan Ontwerpt Relaxstoelen voor Prominent

Hip en heerlijk zitten in de nieuwe relaxstoelen: Humberto collectie van Humberto Tan. Vraag gratis het Prominent inspiratieboek aan en ontvang €300,- korting op de gehele collectie. 

Hip en heerlijk zitten in de nieuwe: Humberto collectie. Vraag gratis het prominent inspiratieboek aan en ontvang €300,- korting op de gehele collectie.

Het resultaat van de samenwerking tussen Humberto en Prominent is een prachtige collectie relaxstoelen die comfort, stijl en elegantie uitstralen. Humberto: “Het is gelukt om deze relaxstoelen te matchen met mijn karakter en kleedstijl. Robuust en elegant tegelijk”.

De 4 relaxstoelen van Humberto
De Humberto collectie bestaat uit fauteuil Craft in 4 gestylde uitvoeringen. Deze 4 uitvoeringen zijn geïnspireerd op de elementen aarde, steen, grafiet en klei.

Van de Humberto Craft Clay stoel in klei kleurtinten met zwart metalen armlegger en voet, Humberto Craft Stone in steen kleur met RVS armlegger en voet tot de Humberto Craft Earth stoel in aarde tinten en zwart metalen armlegger en Humberto Craft Graphite in grafiet kleur met RVS armlegger en voet.

Klik op de bovenstaande actie-banner en vraag gratis het prominent wooninspiratie boek aan en ontvang direct €300,- korting op de gehele collectie. Geniet ervan!

Google+