Industriële meubels; een stoer alternatief voor binnen en buiten

Industriële meubels; een stoer alternatief voor binnen en buiten

Industriële kast – opbergkast RENEW Red (Foto Kokenenwonen.nl  op DroomHome.nl)

Eindelijk is er een woontrend die ‘gezins-proof’ is en een avondje met vrienden en vriendinnen zonder problemen kan doorstaan: het industriële interieur. De industriële woonstijl is de stoere versie van het landelijk interieur. De meubels zijn meer robuust en rechte lijnen kenmerken het design. Ja, industriële kasten, tafels, dressoirs en tv meubels kunnen tegen een stootje!

Wat zijn industriële meubels en kasten?
Hout en staal is de perfecte combinatie voor een industrieel interieur. Ook in een modern en Scandinavisch design inrichting passen meubels die gemaakt zijn van deze 2 degelijke materialen uitstekend.  Door het gebruik van hardhout en staal kun je zowel binnen als buiten in de tuin genieten van deze puike kasten, tafels en meubels. Met meubel olie maak je het hout easy vocht- en vuilafstotend.

Op bovenstaande foto zie je een mooi voorbeeld van één van de Industriële kasten van Kokenenwonen.nl. De industriële opbergkast RENEW Red heeft een vintage uitstraling en is gemaakt van rood metaal en mangohout. Mangohout is duurzaam hardhout dat heel snel groeit en vaak een dikke stam heeft, wat ideaal is om meubels van te maken.

Industriële kasten – vitrinekast, trolley, vakkenkast, dressoir en tv meubel RENEW (Foto Kokenenwonen.nl  op DroomHome.nl)

RENEW serie industriële meubelen
Houd je van zwart staal/metaal en stevig hout dan is de RENEW serie industriële meubelen van Tower Living een aanwinst voor jouw woonkamer en terras! De RENEW vitrinekast heeft genoeg opbergruimte om er jouw mooiste servies, glazen maar ook bijzondere vondsten, in te laten shinen. Het RENEW dressoir en tv meubel hebben meerdere laden en deur(en) waar je de nodige tijdschriften, controllers en afstandsbedieningen in kwijt kunt zonder dat het allemaal rommelig rondslingert. De RENEW trolley met wielen, ook wel bakkerswagen genoemd, is natuurlijk ideaal om lekkere hapjes en drankjes mee uit te serveren. Als roomdivider of wandmeubel is de RENEW industriële vakkenkast een uitkomst.

Industriële kasten – kabinet, dressoir, salontafel, eetkamertafel en tv meubel Ventura (Foto Kokenenwonen.nl  op DroomHome.nl)

Ventura serie industriële meubelen
De tv meubels, het dressoir, salon of eetkamertafel en kabinet uit de Ventura industriële meubelen collectie van Eleonora zijn gemaakt van massief gelakt mangohout. Prachtige en praktische meubels die door haar vintage uiterlijk in vele verschillende interieurs een mooi Instagram plaatje maken.

Moderne industriële meubelen
Kokenenwonen.nl  heeft ook eigentijdse boekenkasten in haar assortiment, gemaakt van gerecycled teakhout en grenen met een stoere vintage look. De boekenkasten zijn op verschillende manieren afgewerkt: een lichte White Wash of grijze finish en betonlook.

Google+