Mad Men Metamorfose in Meubels

Mad Men Metamorfose in Meubels

Mad Men Metamorfose in Meubelen – Meubelmerk Pode Banken en Fauteuils – MEER Interieur… (Foto Perscentrum Wonen & Pode  op DroomHome.nl)

Pode, het jonge zusje van Nederlands meubelmerk Leolux, heeft een metamorfose gekregen. En niet zomaar één. Studio Roderick Vos werd uitgenodigd om de art direction van het merk op zich te nemen.

Roderick en Claire besloten het meubelmerk te transformeren tot compleet lifestylemerk, en het assortiment van louter zitmeubelen uit te breiden met bijzettafels, kussens, een plaid en tapijt.

De schilderijen van Edward Hopper vormden de inspiratie voor het tijdloze palet van diepe, rijke kleuren. De campagnefotografie door Arjan Benning ademt de sfeer van de bekende verstilde scènes van de Amerikaanse realistische schilder.

Mad Men Metamorfose in Meubelen – Meubelmerk Pode Banken, Kleden en Bijzettafels, Krukken. (Foto Perscentrum Wonen & Pode  op DroomHome.nl)

Door de goed gekapte vrouwen en mannen strak in het pak doen de foto’s ons ook een beetje denken aan Mad Men. Doe ons maar zo’n interieur! Bron: Perscentrum Wonen

Mad Men Metamorfose in Meubelen – Meubelmerk Pode Banken, Kleden en Fauteuils. (Foto Perscentrum Wonen & Pode  op DroomHome.nl)

Google+