Ronde Houten Eettafels Voor Elk Interieur

Ronde Houten Eettafels Voor Elk Interieur

Ronde Houten Tafel Rots Van Hout – Eiken Eettafel (Foto op DroomHome.nl)

De eettafel neemt in huis een belangrijke plaats in. Het is de plek waar de meeste mensen het ontbijt eten en 's avonds de avondmaaltijd. Maar bovenal kan het de plaats zijn waar je elkaar weer even tegenkomt. Gezeten aan een eettafel praat je elkaar bij over de dag, geniet je van een kopje thee of koffie en heb je even de tijd voor de ander. Het kan een rustpunt vormen in huis en in je leven. Vooral als je kiest voor een ronde houten eettafel heb je mogelijkheid meer sfeer te creëren in de huiskamer of keuken.

Ronde tafels zijn sfeervol
De cirkel is een oervorm en geeft je een gevoel van rust. Door aan een ronde houten tafel te zitten is iedereen gelijk en kan iedereen gemakkelijk contact met alle anderen hebben. Gezeten aan een ronde houten tafel is het meteen gezellig. Niemand voelt zich ver van de anderen vandaan. Daarbij is het ook een zachte vorm, zonder scherpe hoeken of randen. Een ronde tafel past gemakkelijk in elke ruimte. Dus of je hem in een keuken of huiskamer wilt zetten, er is altijd plek voor de ronde houten eettafel.

Hout: veelzijdig en natuurlijk
Door te kiezen voor een houten tafel kies je voor een natuurlijk materiaal. Hout is warm, sfeervol en voelt prettig aan. We voelen ons verbonden met hout, meer dan met kunststof dat koud en onplezierig kan aanvoelen. Hout is een veelzijdig materiaal, dat bovendien mooi bewerkt kan worden. En er zijn veel soorten hout, waardoor je een tafel kunt kiezen die bij de rest van het interieur past. Kies voor donker hout met knoesten voor een ruimte met een rustieke sfeer, en voor licht, glad afgewerkt hout als je een moderne inrichting hebt. Misschien past een grote, zware tafel in jouw huiskamer, zodat je gezellig met een groot gezin of met je vrienden spelletjes kunt doen. Of kies een kleine ronde houten eettafel als je met zijn tweeën bent of ruimte wilt besparen.

Samen rond de tafel
Ronde houten eettafels zijn in vrijwel elk interieur te passen en geven sfeer en gezelligheid. Als je de tijd neemt om samen met je gezin aan de ronde eettafel te zitten, geniet je van kostbare momenten samen. En die zijn belangrijk in deze drukke tijden. Met een ronde houten eettafel kies je zowel voor sfeer als voor een praktische, stevige tafel die nog een leven lang mee kan gaan.

Google+