Wooninspiratie voor Teak Houten Tafels

Wooninspiratie voor Teak Houten Tafels

Wooninspiratie voor Teak Houten Tafels – Teak Tafels Buiten en Binnen in Verschillende Woonstijlen Tips (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Het heerlijke Italiaanse ‘La Dolce Vita’ gevoel krijg je bij van die grote eettafels waaraan geleefd mag worden. Een tafel van teak hout heeft naast een enorme authentieke uitstraling, ook in het gebruik en onderhoud een hoop voordelen.

Teak Tafels Voor Binnen & Buiten

Teak is een dicht en olieachtig soort hout. Door de natuurlijke oliën wordt het hout beschermd tegen insecten en kan water niet in het hout doordringen. Wat betekent dat de teak houten tafel met eventuele stoelen ook het hele jaar buiten kan blijven staan, in weer en wind. Yes, we kunnen nu ook in de winter barbecueën met een groep vrienden als een soort après-ski in de tuin.

Teak Eettafel Trends

De eettafel is een groot meubel en echt het middelpunt van de woon- en eetruimte in huis. Teak is een hard hout dat flink tegen een stootje kan en wat ook wel nodig is als heerlijke spil van het gezin.

Een teak houten tafel van gerecycled oud teakhout is niet alleen duurzaam. Het heeft door de jaren heen een mooi vergrijsde kleur gekregen wat precies de populaire countrystyle – farmhouse woonsfeer uitademt. Door de keuze uit verschillende poten en diktes van het blad is er ook de perfecte teak tafel voor een strak modern interieur en met zwaar metalen poten voor de industriële loftstijl. In de Bohemian interieurtrend voelt de doorleefde teak tafel zich helemaal thuis met een bonte verzameling van verschillende eetstoelen. Perfect hoeft niet meer, als er maar volop geleefd wordt!

In zeer veel Nederlandse huishoudens heeft de teak houten tafel een mooie plek veroverd en iedereen geeft er zijn eigen woonsfeer-draai aan. Bijzonder!

Google+