Studio Roex Industrieel Design Vazen

Plumber's Piece Vazen

Industrieel Design Vazen

Dutch Design Vazen Plumber's Piece, Ontwerp Studio Roex - Industrieel Design Vazen - MEER Design... (Foto Studio Roex  op DroomHome.nl)
De bijzondere combinatie van leer en rubber vormt de Plumber’s Piece vazen collectie van Studio Roex.

Het is het resultaat van experimenten met leer, geïnspireerd op de vorm van membranen van expansievaten zoals gebruikt door loodgieters. Als dat geen industrieel design is! Naast de constructieve waarde van leer, de ribben houden de vaas in balans, geeft het ontwerp van het flexibele rubberen membraan de Plumber's Piece vaas waterdichtheid en een prachtige eigen vorm.

Dutch Design Vazen Plumber's Piece, Ontwerp Studio Roex - Industrieel Design Vazen - Meer Studio Roex... (Foto Studio Roex  op DroomHome.nl)

Duurzame Dutch Design vaas

Plumber’s Piece is een duurzame vaas die bewust volledig in Nederland geproduceerd wordt van ambachtelijke en duurzame materialen.

De gedachte erachter is dat veel kennis zoals in de leersector verloren gaat en je hebt meer controle op de productie en materiaalgebruik. Studio Roex hecht waarde aan de people, planet, profit-gedachte.

Dutch Design Vazen Plumber's Piece, Ontwerp Studio Roex - Industrieel Design Vazen  (Foto Studio Roex  op DroomHome.nl)

Plumber's Piece Showcase

Naast een presentatie op de Dutch Design Week bij Piet Hein Eek, maakt Studio Roex acte de presence met de Plumber's Piece vazen op beurs Meesterlijk, gecureerd door o.a. Lidewij Edelkoort, Jan Taminiau en Richard Hutten.

Informatie Studio Roex. Plumber's Piece vazen: kleine vaas €155 & grote vaas €235

Google+