Kamerverhuur & Studentenkamers

Kamer Huur & Studentenkamers

Kamer Huur & Studentenkamer Tips – op Zoek naar Kamerverhuur Aanbod – MEER Wonen Inspiratie… (Foto Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Ga je studeren en op kamers of ben jij de doorgewinterde appartement kamer bewoner en zoek je in het kamerverhuur aanbod jouw super loft?

Studentenkamershuren bij een woningstichting of particulier dan wel een kamer verhuren en zelf zoeken naar de ideale huisgenoot, het kan allemaal!

Kamer Amsterdam, kamer Rotterdam of een tweede huis huren Utrecht en wonen op het platteland!


Kamernet.nl 

Kamernet.nl is met ruim 70.000 aangeboden kamers per jaar de grootste kamersite van Nederland. Als je een kamer zoekt, begin dan op Kamernet.nl. Wij werken zonder bemiddelingskosten. LEES MEER


Kamertje.nl 

Kamertje.nl is dè ontmoetingsplaats voor studentenkamers. Verhuur hier GRATIS en EENVOUDIG je studentenkamers. Kamer (ver)huren kan snel via Kamertje.nl! LEES MEER...


Kamerstunt.nl

 Op zoek naar een kamer of een kamer te verhuren? Kamerstunt.nl heeft een groot aanbod aan kamers door heel Nederland. Het verhuren van een kamer ook erg gemakkelijk. LEES MEER...


Direct Wonen Huren 

De grootste verhuurmakelaar van NL!  Woonabonnement geeft toegang tot grootste aanbod van huurwoningen Amsterdam, Den Haag Rotterdam Utrecht Groningen etc online bezichtiging plannen. LEES MEER...

KAMER VRAGEN

Staat jouw ideale kamer te huur, dan volgen hier een aantal snelle antwoorden op jouw kamer vragen! Wil je gemeubileerd of met eigen meubels de kamer of appartement huren? Wil je tijdelijk huren of voor een heel studiejaar? Welke kosten komen er bij huur woning om de hoek kijken?

Huurcontract Kamer

Als je de perfecte kamer hebt gevonden leg jouw afspraken met de verhuurder schriftelijk vast in een huurcontract, om eventuele problemen later te voorkomen o.a opzeggen huur. Voor kamers huur heb je geen huisvestingsvergunning nodig.

 

De Kamer Huur

Er zijn 3 soorten kamerhuur:

  • Kale huurprijs voor de kamer exclusief de servicekosten als water, gas en licht.
  • All-in huur bedrag, waarbij zowel de kamerhuur als de bijkomende servicekosten inclusief zijn.
  • Gemeubileerde kamerhuur inclusief of exclusief servicekosten.

Kamer Waarborgsom

Bijna iedere verhuurder of woningstichting zal een borg of waarborgsom vragen van 1 of 2 maanden huur voor het geval de woning niet naar behoren wordt achtergelaten bij vertrek van kamer huren.

Sleutelgeld

Als de verhuurder of vertrekkende huurderveel geld vraagt om alleen maar de sleutel te geven. Sleutelgeld speelt ook als er overnamekosten gevraagd worden zonder enkele overname. Sleutelgeld vragen is verboden.

Overnamekosten

Overname is koop van achtergelaten zaken in de woning als meubels, bedden en gordijnen.  Deze eventuele en redelijke overnamekosten betaal je aan de vertrekkende huurder bij huur woonruimte.

Google+