Moederdag Tip: Klassiek Brits Ontbijt

Klassiek Brits Ontbijt Voor Moeder

Moederdagcadeau Tip: Design Broodrooster - Classic Dualit Toaster – MEER Tafelen Inspratie.. (Foto Dualit  op DroomHome.nl)

Overal ter wereld voelen moeders zich speciaal, wanneer de brunch wordt opgeluisterd met een Classic Dualit.

Het geheim van de mondiale adoratie ligt hem zowel in de werking als het uiterlijk. Het ontwerp herbergt Britse elegantie én industriële robuustheid. De gebogen behuizing van gegoten aluminium en roestvrijstaal doet denken aan de ‘Streamline Moderne art deco-beweging’ van de late dertiger jaren.

De onverwoestbare, manuele toastlift en de mechanische timer zijn dan ook duidelijk van vóór het digitale tijdperk. Toasters van pakweg twintig jaar oud worden vanwege de ongekende duurzaamheid vaak gerepareerd, in plaats van vervangen. Anno 2017 worden de toasters nog op dezelfde manier gemaakt als in de fifties. Elke toaster wordt van het begin tot het einde met de hand in elkaar gezet door één en dezelfde Dualit-vakman. Tegenwoordig wordt zelfs de naam van deze medewerker bij het productienummer op het typeplaatje vermeld.

Originele Dualit Toasters zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, typen, formaten en uitvoeringen, vanaf € 109.-. Bron: Itmonline.nl

Google+