HEMA Pasen 2021 inspiratie voor jou!

Creatieve Pasen knutselen en decoratie inspiratie van HEMA

HEMA Pasen 2021 collectie: Mooie Pasen decoratie en creatief Pasen knutselen (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA inspireert Pasen 2021 meer dan ooit, met een kleurrijke en creatieve collectie in Pasen knutselen en decoratie. Meer nog dan voorgaande jaren moeten we zelf de (paas)slingers ophangen en daar helpt HEMA graag bij. Jong en oud geniet samen van het nieuwe paasassortiment van HEMA. Ongeacht in welke groepsgrootte we Pasen 'mogen' vieren, inspireert de collectie om uit te pakken deze Pasen.

Voor creatief pasen knutselen zijn er diverse kleurboeken, eierverfsetjes en originele DIY-egg kits. De echte ei-catcher van de collectie is het glazen decoratie ei, gevuld met paaseitjes óf omgetoverd tot terrarium, een hit om in paassferen te komen. Uiteraard is HEMA er ook om lekker en stijlvol te tafelen. Dat kan met het uitgebreide food-assortiment en de spring/summer tafeldecoratie, waaronder het nieuwe hebberig makende Porto servies. Zo is er bij HEMA voor ieder wat wils, maak er een mooi moment van. De collectie is reeds verkrijgbaar in onze winkels en op Hema.nl.

HEMA Pasen 2021 collectie: Creatief Pasen knutselen, van eieren verven tot een paasboom decoreren (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Pasen decoratie: van eieren verven tot een vrolijke paasboom

Plakken, kleuren, knippen, verven en nog veel meer, bij HEMA haal je alles in huis voor een decoratief Pasen. Met fijne en mindfull doe-het-zelf inspiratie voor jong en oud. Voor de echte creatievelingen heeft HEMA ook dit jaar de DIY-egg kit, bestaande uit een keramieken verf-ei met meegeleverde verfkleuren. Voeg daar de handige eierverfmolen aan toe en je bent van alle gemakken voorzien. En naast het eye-catching glazen decoratie ei heeft HEMA ook een houten paasboom in het assortiment. Eenvoudig te versieren met verschillende soorten paashangers, voor een extra gezellige twist aan jouw paasfeest.

HEMA Pasen 2021 collectie: Prachtig met Pasen tafel dekken – servies, Pasen tafelkleed, servetringen en kaarsen (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

Met Pasen tafel dekken, doe je zo!

Voor de paastafel en spring/summer collectie werkt HEMA dit jaar samen met Nederlands ontwerper Jessica Nielsen – Timeless design for the daring. Naast deze spring/summer collectie van Jessica Nielsen gooi je ook geheid hoge ogen HEMA met het nieuwe Porto Servies. Het servies is gemaakt in Portugal en door het reactief glazuur is elk item uniek. Het servies is van hoogwaardig aardewerk en heeft door de organische vorm een ambachtelijke en stijlvolle uitstraling. Een musthave voor op de paastafel dus. Voor het extra vrolijke paasgevoel haal je ook de wit met gouden kaarsenhouders, de servetringen en een pasen tafelkleed in huis.

HEMA Pasen 2021 collectie: Nieuwste smaken HEMA paaseitjes (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA Paaseitjes, ontdek de nieuwste smaken!

Laat je verrassen met de nieuwe bijzondere smaken HEMA paaseitjes. Naast de populaire pindakaassmaak, komt HEMA met nieuwe smaken. De nieuwe smaken zijn: melkchocolade met sprinkels, de speciale zure mat met knettersuiker en voor de veganisten onder ons de ‘’melk’’ paaseitjes. Met de nieuwe grote luxe paaseieren geniet je extra lang van de heerlijke smaken: cookie dough, discodip knettersuiker en choco crisps. Leuk om cadeau te geven of om zelf lekker van te genieten. Voor de kids zijn er vrolijke katoenen snoepzakjes en het DIY-bunny ei waar ze zelf mee kunnen knutselen, en natuurlijk van kunnen snoepen.

Google+