HEMA Pasen Collectie 2018

HEMA Pasen Collectie 2018

HEMA pasen collectie 2018 – Paasdecoratie als paasstolp, paastafel dekken met papieren borden, bekers, servetten en tafellaken in mint kleur – MEER Pasen inspiratie… (Foto HEMA  op DroomHome.nl) 

Haal het voorjaar in huis met de paascollectie van HEMA. Variërend van de vrolijkste woonaccessoires voor een uitgebreide paaslunch en brunch, de leukste paasdecoratie voor op tafel en in paastakken tot de heerlijkste paaseieren.

De HEMA heeft ook dit jaar een geweldig leuk paasassortiment in eigenlijk 3 thema's: kuikentjes in mint groen, schaapjes in knal geel en een vrolijk voorjaar in pastelkleuren.

HEMA pasen collectie 2018 – Paasdecoratie als paasstolp, paastafel dekken met papieren borden, bekers, servetten en tafellaken in geel kleur met lammetjes decoratie.  (Foto HEMA  op DroomHome.nl)

HEMA pasen accessoires collage 

Dat worden gezellige paasdagen! Je kunt nog eens iemand uitnodigen voor de paaslunch of paasbrunch. Vrolijke paastafel dekken accessoires van papieren borden, bekers, tafellakens, servetten, etageres en rietjes met lammetjes, kuikentjes en paashaasjes.

Grappige paasdecoratie voor in huis als de konijnstolp en vaas en paaseieren om in paastakken te hangen. Met washi tape en knijpertjes kun je leuk DIY eigen paasdecoratie knutselen samen met de kinderen.

HEMA zou HEMA niet zijn als er ook niet veel lekker te snoepen is. Wat dacht van de 72% pure chocolade eitjes, caramel zeezout of HEMA paaseieren met tompouche-smaak? 

Google+