HEMA Pasen Trends in Paasdecoratie & Paastafelen

HEMA Trendy Paasdecoratie & Paastafelen 2016

Pasen Trends 2016: HEMA Paasdecoratie, Paasbrunch & Paastafelen en Paaseieren Verven Ideeën! (Foto Hema Paas Accessoires  op DroomHome.nl)
Bijna Pasen! Alles wat je nodig hebt voor deze dag, kun je vinden bij HEMA.

Hierbij kun je denken aan lekker eten, mooie versiering voor in huis en op de paastafel en knutselspullen om de paaseieren mee te versieren. Er zijn veel nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. De kaarsen in de vorm van een ei, kip of haas zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en Easter crackers. De paasvariant van de christmascrackers.

Paasdecoratie

Dit jaar vind je bij HEMA weer vrolijke decoratie als paashangers voor in paastakken of om de eettafel aan te kleden. Met de kleurrijke paaseitjes en vlinders haal je Pasen in huis. Daarnaast maak je het huis heel sfeervol met de kaarsen in de vormen van een kip, ei of haas in de kleuren roze, wit, geel en mintgroen. Andere paasdecoratie is er in de vorm van papieren paasslingers in verschillende uitvoeringen, raamstickers, paaskaarsen en paasverlichting. De lichtstreng met brandende gekleurde vlindertjes zorgt voor sfeervolle verlichting en met de honeycombs in allerlei kleuren kun je het huis versieren.

paastafelen

Bij een paasbrunch hoort natuurlijk een prachtig gedekte tafel. Van vrolijke tafelkleden, -lopers en servetten in paasdessin, tot stijlvol servies en bestek. Met de drie verschillende thema’s is er voor ieder wat wils. Er is een basis collectie met gele en witte strepen. Daarnaast zit er in de collectie een waterverf bloemenprint. Voor de kids is er een vrolijk dessin met veel kleuren en afbeeldingen zoals bloemetjes, een paashaas en eitjes.

paaseieren versieren en knutselen

Door het versieren van je eigen eieren met oogjes, tapejes en verf geef je Pasen een persoonlijk tintje. De eieren kunnen bestempeld, geverfd en beplakt worden.

Meer inspiratie met HEMA paasdecoratie.

Google+