Pasen Trends 2015 | Dille & Kamille Paasdecoratie Collectie

Dille & Kamille Paasdecoratie Collectie

Pasen Trends 2015 voor Paastak, Paastafel & Paaskoken

Pasen Trends 2015: Nieuwste Dille & Kamille Paasdecoratie als Papieren Paashangers Paaseieren Pompoms voor in de Paastak en Paasboom en Naamkaarthouders in de Vorm van een Paashaas voor op de Paastafel. – MEER Pasen.. (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl)

Pasen met Dille & Kamille

Dille & Kamille presenteert haar nieuwste pasen collectie in zachte paas pastel kleuren. De woonwinkel heeft haar paas-assortiment opgedeeld in 3: paasdecoratie, pasen op tafel en pasen in de keuken.

Hang de wilgentakken als paasboom vol met mooie houten en papieren paashangers in de vorm van kuikentjes, bloemetjes en paaseieren.

Leuke beukenhouten kaarthouders in wit, blauw en roze in konijn-vorm versieren de mooi gedekte paastafel.

Pasen Trends 2015: Nieuwste Dille & Kamille Paasdecoratie als Houten Paashangers Paaseieren & Kuikens voor in de Paastak en Paasboom en Handgebreide Eierwarmers in de Vorm van Kuikens en een Paashaas voor op de Paastafel.  (Foto Dille & Kamille  op DroomHome.nl)

Genieten met z'n allen aan de prachtig gedekte paastafel voor de paasbrunch is een van de hoogtepunten tijdens deze feestdagen. Onze Dille & Kamille favoriet zijn de handgehaakte eierwarmers van wol in kuikentje en paashaas vorm. Zo schattig in de pastel kleuren geel, blauw en roze. Dille & Kamille heeft mooi tafellinnen voor op de paastafel met tafellakens en servetten, servies en bestek. Heerlijk en vrolijk pasen!

Google+