Pasen Trends | Vrolijk Pasen met HEMA!

Vrolijk pasen met HEMA

Pasen Trends: Paasbrunch & Paasdecoratie 2015

Pasen Trends 2015: HEMA Paasdecoratie, Paasbrunch & Paastafelen en Paaseieren Verven Ideeën! (Foto Hema Paas Accessoires  op DroomHome.nl)
Pasen staat alweer bijna voor de deur. Alles wat je nodig hebt voor deze dag, kun je vinden bij HEMA.

Hierbij kun je denken aan lekker eten, mooie versiering en knutselspullen om de paaseieren mee te versieren. Er zijn veel nieuwe artikelen aan het assortiment toegevoegd. De kaarsen in de vorm van een ei, kip of haas zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De collectie food is reeds verkrijgbaar in alle HEMA filialen en de rest van de paascollectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hema.nl.

paasdecoratie

Dit jaar vind je bij HEMA weer vrolijke decoratie voor in paastakken of om de eettafel aan te kleden. Met de kleurrijke paaseitjes en vlinders haal je Pasen in huis. Daarnaast maak je het huis heel sfeervol met de kaarsen in de vormen van een kip, ei of haas in de kleuren roze, wit, geel en mintgroen. Nieuwe artikelen zijn de kuikentjes op clip die je vast kunt maken aan de paastakken. De lichtstreng met brandende gekleurde vlindertjes zorgt voor sfeervolle verlichting en met de honeycombs in allerlei kleuren kun je het huis versieren.

paaseieren zoeken

Eitjes zoeken hoort natuurlijk bij Pasen. Je kunt alle gevonden paaseitjes kwijt in een leuk vilten tasje. Naast eieren zoeken, kunnen de kids zich verkleden in een haas- of kuikenonesie. Voor degenen die van iets minder uitbundig houden, is er de haarband met oren.

paastafelen

Bij een paasbrunch hoort natuurlijk een prachtig gedekte tafel. Met de drie verschillende thema’s is er voor ieder wat wils. Er is een basis collectie met gele en witte strepen. Daarnaast zit er in de collectie een waterverf bloemenprint. Voor de kids is er een vrolijk dessin met veel kleuren en afbeeldingen zoals bloemetjes, een paashaas en eitjes.

paaseieren versieren en knutselen

Door het versieren van je eigen eieren met oogjes, tapejes en verf geef je Pasen een persoonlijk tintje. De eieren kunnen bestempeld, geverfd en beplakt worden.

Meer inspiratie met HEMA paasdecoratie.

Google+