Pasen Trends | Xenos Pasen Collectie 2015

Xenos Pasen Collectie 2015

Xenos Paasdecoratie, Paas Koken & Tafelen

Pasen Trends: Xenos Pasen Collectie 2015: Xenos Paasdecoratie, Paas Koken en Bakken & Paas Tafelen – MEER Pasen… (Foto Xenos Paashangers in de Paasboom & Houten Paasfiguren  op DroomHome.nl)
Ook Xenos belooft ons weer een vrolijk gekleurde pasen! In de nieuwe Xenos pasen collectie 2015 zien we volop houten paasfiguren in pastel kleuren.

Van een gedipt konijn, paasfiuren op boomstronk en tulpen op steel tot gebloemde paashangers van vogels, bloemen en paashazen als paasdecoratie voor in de paasboom en paastak & op een ladder.

Pasen Trends: Xenos Pasen Collectie 2015: Xenos Paasdecoratie, Paas Koken en Bakken & Paas Tafelen  (Foto Xenos Siliconen Bakvormen in Paasfiguren  op DroomHome.nl)

Bij Xenos kun je naast het versieren van het huis ook heerlijke paasgerechten maken. Met Xenos paas bakken en tafelen wordt een feest. Met verschillende siliconen bakvormen kun je paasfiguren maken en paaseieren natuurlijk.

Van cupcakes tot paas cakepops. Voor de heerlijke paasbrunch en lunch heeft Xenos prachtige servies, eierkokers en wekkers en geinige eierhoudertjes om te knutselen met de kinderen.

Google+